Trykk for flere produkter.
No products were found.

Tranchering kniv 24cm

Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde enn den vanlige Yanagiba.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 1,299.00
På lager 100 Produkter
Referanse:
Ar-14017
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14017

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Trancheringskniver
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,859.00

En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

kr 899.00

Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 6,049.00

En eksklusiv og vakker brødkniv fra Tamahagane San Kyoto serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,099.00

Santoku knivene beskrives som universalkniven enhver bør ha i sin samling og er de mest solgte japanske kokke-knivene i vesten. De er ekstremt brukervennlig og en soleklar favoritt hos kokker.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 3,519.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

kr 1,499.00

Kniven er helt lik MV kokkekniven, forskjellen er kun utsparingene på bladet  Denne kniven er ofte spydspyssen i enhver knivserie.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,419.00

En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 1,499.00

Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 999.00

En brødkniv utformet som en Santoku. Den er perfekt til mindre produkter eller for den som ikke liker eller klarer å bruke større kokkekniver.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 719.00


En vannsliper er en rask og sikker måte å slipe knivene på. Fyll med vann og dra noen trekker på slipehjulene, slik at kniveggen blir så god som ny. Har tre slipeskiver, grov, middels og fin.

kr 1,699.00

Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 2,859.00

Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San 

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 2,639.00

En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San Tsubame serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,699.00

Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde enn den vanlige Yanagiba.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in