Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Brødkniv 230mm fra Suncraft [HE-2101]

kr 450.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
HE-2101
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kjøp en av beste brødkniv vi har på lager!

Den brødkniv 230mm fra Suncraft vinneren av brødknivkonkurransen i Japan i 2017. En del av konkurransen dreide seg om mykt brød og en omhandlet hardt brød. Den utsøkte skarpe kanten, det tøffe stålet, og en kurvete profil gir et rent og glatt kutt hver eneste gang. Håndtaket har også massevis av rom for avstand mellom knoklene, noe som gjør det til det beste valget som multitasker. Suncraft-brødkniven får toppkarakterer for utmerket skarphet, effektiv design og brukervennlighet. Uten tvil er høykvalitetsstål og superskarphet er kundenes favoritt, med et flertall som kom med tilbakemelding om at Suncraft gjør et rent kutt og skjærer til og med en liten brødsmule uten å rive den i stykker.

Komfortabelt grep

Robuste kanter betyr at man kan skjære alle typer brød

Utmerket form og utseende

420J2 Stainless steel

57 HRC +/- 1

https://youtu.be/0zhminb_710 

Dimensjoner:

Samlet lengde: 337 mm.

Bladlengde: 231 mm.

Vekt: 98 g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les merShow less
Produktdetaljer
HE-2101

Dataark

Bruksområde Kniv
Brødkniv

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,639.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...
kr 499.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 4,729.00
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 3,189.00
En eksklusiv og vakker Skallkniver eller Allkniv fra Tamahagane San Kyoto serien er veldig enkle kniv å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker...
kr 1,099.00
Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 3,629.00
En stor kokke kniv fra Tamahagane San som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to...
kr 2,149.00
Den 24 cm Europeiske Deba fileterer gjerne en laks på 10 kg. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.