Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Brødkniv 230mm fra Suncraft [HE-2101]

kr 450.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
HE-2101
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kjøp en av beste brødkniv vi har på lager!

Den brødkniv 230mm fra Suncraft vinneren av brødknivkonkurransen i Japan i 2017. En del av konkurransen dreide seg om mykt brød og en omhandlet hardt brød. Den utsøkte skarpe kanten, det tøffe stålet, og en kurvete profil gir et rent og glatt kutt hver eneste gang. Håndtaket har også massevis av rom for avstand mellom knoklene, noe som gjør det til det beste valget som multitasker. Suncraft-brødkniven får toppkarakterer for utmerket skarphet, effektiv design og brukervennlighet. Uten tvil er høykvalitetsstål og superskarphet er kundenes favoritt, med et flertall som kom med tilbakemelding om at Suncraft gjør et rent kutt og skjærer til og med en liten brødsmule uten å rive den i stykker.

Komfortabelt grep

Robuste kanter betyr at man kan skjære alle typer brød

Utmerket form og utseende

420J2 Stainless steel

57 HRC +/- 1

https://youtu.be/0zhminb_710 

Dimensjoner:

Samlet lengde: 337 mm.

Bladlengde: 231 mm.

Vekt: 98 g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les merShow less
Produktdetaljer
HE-2101

Dataark

Bruksområde Kniv
Brødkniv
Reviews
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,499.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
kr 1,759.00
Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt. OM...
kr 999.00
En brødkniv utformet som en Santoku. Den er perfekt til mindre produkter eller for den som ikke liker eller klarer å bruke større kokkekniver. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med...
kr 1,099.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 719.00
En vannsliper er en rask og sikker måte å slipe knivene på. Fyll med vann og dra noen trekker på slipehjulene, slik at kniveggen blir så god som ny. Har tre slipeskiver, grov, middels og fin.
kr 1,299.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv på 24 cm. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. Mye brukt på ganske grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn