Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kokkekniv Olivslipt 21cm fra Tamahagane San

En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

Les merShow less
kr 2,859.00
På lager 1960 Produkter
Referanse:
SN-1205
Beskrivelse

VEDLIKEHOLD - KNIVER
Våre japanske kniver er av høyeste kvalitet og leveres veldig skarpe. Når de brukes mye, må de slipes for å opprettholde eller få tilbake sin skarphet. Skarpe kniver er en stor glede å jobbe med, og for å få så mye glede som mulig ut av kniven din, er det noen tips om hvordan du håndterer knivene på best mulig måte.

Skjær på - Bruk et skjærebrett i tre eller plast. Bruk alltid en overflate som er myk slik at kniveggen ikke blir ødelagt.

Unngå - Harde materialer, dette kan skade kniveggen hvis du kutter dem. Frosne produkter eller bein kan også skade knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da det ødelegger kniveggen.

Tips - Ikke skrap skjærebrettet med kniveggen, men bruk ryggen for å unngå å gjøre kniven stump.

Rengjøring - Håndvask med lunkent vann og vaskemiddel umiddelbart etter bruk av kniven. Ikke la kniven være ubeskyttet etter bruk, det kan føre til oksygeninntrengning som kan føre til at den ruster. Ikke vask kjøkkenkniver i oppvaskmaskinen, det fungerer ikke bra på kniven eller oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens korkkurv kan ødelegges og oppvaskmiddelet kutter knivens egg. Tørk kniven med en myk klut umiddelbart etter rengjøring.

Pusse - Hvis overflate rust forekommer, kan den bli polert av med metallkitt eller polergummi. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, kan det oppstå dypere rustskader.

Lagring - Hold knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, helst i en knivblokk, knivveske eller på knivstrimmel. Plasser knivbjelken utenfor barns rekkevidde. Sett alltid kniven med ryggen først mot stripen for å unngå å skade kanten.

Sliping - slip med stang, stein eller våt slip. Hold styr på knivene dine ved å slipe dem regelmessig. Det er en forskjell i å opprettholde kniven ved å skarpe den med en slipestang og slip den for å få en nytt råegg. Vedlikehold kniven hver uke med en slipestang eller en våt slip. Når kniveggen har blitt veldig slu, må det slipes. Det kan gjøres ved å bruke en slipestein eller ved å sende den til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal opprettholde en vinkel på 12-15 grader.

GARANTIBETINGELSER
Tre år fra kjøpsdato og dato må bekreftes med kvittering. Skader på knivegg eller spiss erstattes ikke. Her refererer vi til nærmeste profesjonelle slipeverkstede.

Les merShow less
Produktdetaljer
SN-1205

Dataark

Model / Serie
Tamahagane San
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,519.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 2,299.00
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 1,499.00
Kniven er helt lik MV kokkekniven, forskjellen er kun utsparingene på bladet  Denne kniven er ofte spydspyssen i enhver knivserie. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 6,049.00
En eksklusiv og vakker brødkniv fra Tamahagane San Kyoto serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver,...
kr 1,799.00
Dette er en ekstra tykk kokkekniv som egner seg til å filetere store fisker. I Japan kalles kniven en Europeisk Deba. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 1,999.00
En robust øks, beregnet på proffesjonelt bruk. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av...
kr 665.00
(1)
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 1,299.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv på 24 cm. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. Mye brukt på ganske grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det...
kr 2,299.00
En mindre kokke kniv  fra Tamahagane San Tsuame serien som virker litt som en allsidig kniv. Passer til finskjæring, for eksempel å skrelle og hakke løk, kutte grønnsaker og bær. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San...
kr 2,149.00
Den 24 cm Europeiske Deba fileterer gjerne en laks på 10 kg. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og...
kr 3,629.00
En stor kokke kniv fra Tamahagane San som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to...
kr 2,639.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...
kr 2,299.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn