Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kokkekniv 24cm fra Tamahagane San Tsubame

Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San 

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

Les merShow less
kr 2,999.00
På lager 1960 Produkter
Referanse:
SNMH-1104
Beskrivelse

VEDLIKEHOLD - KNIVER
Våre japanske kniver er av høyeste kvalitet og leveres veldig skarpe. Når de brukes mye, må de slipes for å opprettholde eller få tilbake sin skarphet. Skarpe kniver er en stor glede å jobbe med, og for å få så mye glede som mulig ut av kniven din, er det noen tips om hvordan du håndterer knivene på best mulig måte.

Skjær på - Bruk et skjærebrett i tre eller plast. Bruk alltid en overflate som er myk slik at kniveggen ikke blir ødelagt.

Unngå - Harde materialer, dette kan skade kniveggen hvis du kutter dem. Frosne produkter eller bein kan også skade knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da det ødelegger kniveggen.

Tips - Ikke skrap skjærebrettet med kniveggen, men bruk ryggen for å unngå å gjøre kniven stump.

Rengjøring - Håndvask med lunkent vann og vaskemiddel umiddelbart etter bruk av kniven. Ikke la kniven være ubeskyttet etter bruk, det kan føre til oksygeninntrengning som kan føre til at den ruster. Ikke vask kjøkkenkniver i oppvaskmaskinen, det fungerer ikke bra på kniven eller oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens korkkurv kan ødelegges og oppvaskmiddelet kutter knivens egg. Tørk kniven med en myk klut umiddelbart etter rengjøring.

Pusse - Hvis overflate rust forekommer, kan den bli polert av med metallkitt eller polergummi. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, kan det oppstå dypere rustskader.

Lagring - Hold knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, helst i en knivblokk, knivveske eller på knivstrimmel. Plasser knivbjelken utenfor barns rekkevidde. Sett alltid kniven med ryggen først mot stripen for å unngå å skade kanten.

Sliping - slip med stang, stein eller våt slip. Hold styr på knivene dine ved å slipe dem regelmessig. Det er en forskjell i å opprettholde kniven ved å skarpe den med en slipestang og slip den for å få en nytt råegg. Vedlikehold kniven hver uke med en slipestang eller en våt slip. Når kniveggen har blitt veldig slu, må det slipes. Det kan gjøres ved å bruke en slipestein eller ved å sende den til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal opprettholde en vinkel på 12-15 grader.

GARANTIBETINGELSER
Tre år fra kjøpsdato og dato må bekreftes med kvittering. Skader på knivegg eller spiss erstattes ikke. Her refererer vi til nærmeste profesjonelle slipeverkstede.

Les merShow less
Produktdetaljer
SNMH-1104

Dataark

Model / Serie
Tamahagane San Tsubame
Reviews
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,639.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...
kr 1,199.00
Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 1,299.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv på 24 cm. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. Mye brukt på ganske grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det...
kr 2,419.00
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn