Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Tournierkniv 7cm fra Tamahagane San

En liten, kompatibel skallkniv fra Tamahagane San serien, som med sine buede kniver er perfekt for skalering av avrundede frukter og grønnsaker.

Les merShow less
kr 1,499.00
På lager 1959 Produkter
Referanse:
SN-1110
Beskrivelse

VEDLIKEHOLD - KNIVER
Våre japanske kniver er av høyeste kvalitet og leveres veldig skarpe. Når de brukes mye, må de slipes for å opprettholde eller få tilbake sin skarphet. Skarpe kniver er en stor glede å jobbe med, og for å få så mye glede som mulig ut av kniven din, er det noen tips om hvordan du håndterer knivene på best mulig måte.

Skjær på - Bruk et skjærebrett i tre eller plast. Bruk alltid en overflate som er myk slik at kniveggen ikke blir ødelagt.

Unngå - Harde materialer, dette kan skade kniveggen hvis du kutter dem. Frosne produkter eller bein kan også skade knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da det ødelegger kniveggen.

Tips - Ikke skrap skjærebrettet med kniveggen, men bruk ryggen for å unngå å gjøre kniven stump.

Rengjøring - Håndvask med lunkent vann og vaskemiddel umiddelbart etter bruk av kniven. Ikke la kniven være ubeskyttet etter bruk, det kan føre til oksygeninntrengning som kan føre til at den ruster. Ikke vask kjøkkenkniver i oppvaskmaskinen, det fungerer ikke bra på kniven eller oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens korkkurv kan ødelegges og oppvaskmiddelet kutter knivens egg. Tørk kniven med en myk klut umiddelbart etter rengjøring.

Pusse - Hvis overflate rust forekommer, kan den bli polert av med metallkitt eller polergummi. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, kan det oppstå dypere rustskader.

Lagring - Hold knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, helst i en knivblokk, knivveske eller på knivstrimmel. Plasser knivbjelken utenfor barns rekkevidde. Sett alltid kniven med ryggen først mot stripen for å unngå å skade kanten.

Sliping - slip med stang, stein eller våt slip. Hold styr på knivene dine ved å slipe dem regelmessig. Det er en forskjell i å opprettholde kniven ved å skarpe den med en slipestang og slip den for å få en nytt råegg. Vedlikehold kniven hver uke med en slipestang eller en våt slip. Når kniveggen har blitt veldig slu, må det slipes. Det kan gjøres ved å bruke en slipestein eller ved å sende den til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal opprettholde en vinkel på 12-15 grader.

GARANTIBETINGELSER
Tre år fra kjøpsdato og dato må bekreftes med kvittering. Skader på knivegg eller spiss erstattes ikke. Her refererer vi til nærmeste profesjonelle slipeverkstede.

Les merShow less
Produktdetaljer
SN-1110

Dataark

Model / Serie
Tamahagane San

Produktanmeldelser


16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00
Hold knivene dine pent og trygge. Magnetlisten fra Tamahagane er laget av kvalitet akrylplast og har plass til ca 5-6 kniver. Fest knivlisten til veggen med to skruer i hver kant som er dekket med en svart plate....
kr 1,699.00
Brødkniv, Samme form som kokkekniv. For store brød og store grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle,...
kr 1,499.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
kr 2,639.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...
kr 1,399.00
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...
kr 699.00
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
kr 3,629.00
En stor kokke kniv fra Tamahagane San som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to...
kr 499.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.