Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grønnsakskniv Santoku 167mm [BD-04]

kr 1,955.00
På lager 12 Produkter
Referanse:
BD-04
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Grønnsakskniv Santoku 167mm fra Suncraft Black våre seneste modell og det åttekantede håndtaket er inspirert av tradisjonelle japanske kniver «Wabocho», slik at den har japansk utseende. Samtidig er det et unikt mønster av svart damaskusblad som får en til å føle håndverket.

33 lag av rustfritt damaskusstål.

Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Universal til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter.

VG-10 rustfritt stål i kjernen.

VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken.

Santoku, Grønnsakskniv Santoku 143mm , Suncraft Black, kjøp santoku, kjøp gronnsakskniv , Kjøp kokkekniver, kokkekniver, kjøkkenkniver, kjøp kjøkkenkniver, kjøp suncraft, kjøp suncraft kniver, suncraft knives, universalkniv, kjøp universalkniv, skarpekniver, kjøp skarpekniver, japanske kniver,

Dimensjoner:

Samlet lengde: 297mm.

Bladlengde: 167mm.

Vekt: 145g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

 

Les mer
Produktdetaljer
BD-04

Dataark

Model / Serie
Suncraft Black
Bruksområde Kniv
Grønnsakskniver
Universalkniver

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,079.00
En liten, eksklusiv og vakker Tournierkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, som med sine buede knivblad er perfekt for skrelling av avrundede frukter og grønnsaker. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 6,049.00
En eksklusiv og vakker brødkniv fra Tamahagane San Kyoto serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver,...
kr 2,639.00
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...
kr 3,519.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 2,299.00
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...
kr 6,049.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 2,875.00
Kokkekniv 200mm Elegancia er laget av mer moderne SG2 stål. Det er japansk pulverstål som også produseres av selskapet Takefu Special Steel Co., samme som VG-10 stål. Denne type stål ble utarbeidet som ny og mer...
kr 2,475.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokke kniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i...
kr 349.00
Vi tilbyr også lasergravering av Tamahagane kniver, Her kan du gjøre din kniv personilig eller en bryllupsgave, firmagave osv. Vi kan gravere navn, logo etc.  Lasergravering i metall gir en meget eksklusiv effekt,og...
kr 1,299.00
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde...
kr 2,419.00
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 6,379.00
En eksklusiv og vakker Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San Kyoto serien, dette er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader. passer perfekt til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt,...
kr 1,499.00
Kniven er helt lik MV kokkekniven, forskjellen er kun utsparingene på bladet  Denne kniven er ofte spydspyssen i enhver knivserie. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.