Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trancheringskniv 210mm [BD-07]

kr 1,995.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
BD-07
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Trancheringskniv 210mm fra Suncraft Black våre seneste modell og det åttekantede håndtaket er inspirert av tradisjonelle japanske kniver «Wabocho», slik at den har japansk utseende. Samtidig er det et unikt mønster av svart damaskusblad som får en til å føle håndverket.

33 lag av rustfritt damaskusstål.

Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Universal til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter.

VG-10 rustfritt stål i kjernen.

VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken.

kjøkkenkniver, yanagiba, kjøp yanagiba, yanagiba suncraft, kjøp trancheringskniv, kjøp suncraft, , Kjøp kokkekniver, kokkekniver, kjøkkenkniver, kjøp kjøkkenkniver, kjøp suncraft, kjøp suncraft kniver, suncraft knives, universalkniv, kjøp universalkniv, skarpekniver, kjøp skarpekniver, japanske kniver,

Dimensjoner:

Samlet lengde: 343mm.

Bladlengde: 210mm.

Vekt: 125g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les mer
Produktdetaljer
BD-07

Dataark

Model / Serie
Suncraft Black
Bruksområde Kniv
Sushikniver
Trancheringskniver

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 4,949.00
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 2,999.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San Tsubame serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN...
kr 3,519.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 2,859.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt...
kr 1,299.00
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde...
kr 2,598.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San...
kr 2,639.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...
kr 1,099.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 4,729.00
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 1,799.00
Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt....

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.