Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Utbeningskniv 165mm fra Suncraft [AS-07]

kr 986.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
AS-07
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Utbeningskniv 165mm fra Suncraft Clad laget av rustfritt stål AUS-10. Veldig godt valg for daglig arbeid og professional kokker.

Passer perfekt til filetering av fisk og utbening kjøtt.

AUS-10 for kjernestål.

Full tang stil (med 3 nagler).

Brun pakkawood håndtak.

58 HRC.

Utbeningskniv 165mm fra Suncraft Clad [AS-07], Kjøp kokkekniver, kjøkkenkniver, fileteringskniv, fiske kniv, boning

Dimensjoner:

Samlet lengde: 300 mm.

Bladlengde: 165 mm.

Vekt: 135 g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
AS-07

Dataark

Model / Serie
Suncraft Clad
Bruksområde Kniv
Fileteringskniv
Utbeiningskniver
Reviews
Relaterte produkter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 290.00
Flå Kniv Blad 16 cm TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00
Hold knivene dine pent og trygge. Magnetlisten fra Tamahagane er laget av kvalitet akrylplast og har plass til ca 5-6 kniver. Fest knivlisten til veggen med to skruer i hver kant som er dekket med en svart plate....
kr 1,099.00
Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 4,729.00
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 4,949.00
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
kr 2,149.00
Den 24 cm Europeiske Deba fileterer gjerne en laks på 10 kg. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og...
kr 699.00
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
kr 1,319.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn