Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grønnsakskniv Santoku 167mm [TO-04]

kr 2,070.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
TO-04
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Grønnsakskniv Santoku 167mm fra Suncraft Twisted Octagon har 33 lag av damaskusstål med VG10 stål i kjernen. Tilfeldig og vakkert bølgemønster vises tydelig på hele overflaten av knivbladet. Alle kniver har forskjellig mønster og dermed helt unike.

Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Universal til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter.

VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken.

Inspirert av tradisjonelt åttekantshåndtak fra japansk bestikk med en liten vri mot bolsteret. Slik at fingrene fanger håndtakslinjen mer fast og du kan ta tak i håndtaket mer komfortabelt. Vakkert hvitt pakkawood og damskusstål mønster passer fint sammen. Åttekantshåndtaket er litt vridd ved bolsteret og håndtaket er avrundet rundt bolsteret. Når man tar tak i håndtaket, tar fingrene fast i håndtakslinjen slik at man føler deg komfortabel. Hvit pakkawood og ring av rødfarge gir en følelse av japansk design.

33 lag av rustfritt damaskusstål.

VG-10 rustfritt stål i kjernen.

Hvit pakkawood og ring av rødfarge.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les merShow less
Produktdetaljer
TO-04

Dataark

Model / Serie
Suncraft Twisted Octagon
Bruksområde Kniv
Grønnsakskniver
Universalkniver
Reviews
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,699.00
Brødkniv, Samme form som kokkekniv. For store brød og store grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle,...
kr 6,049.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 1,299.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv på 24 cm. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. Mye brukt på ganske grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det...
kr 1,999.00
En robust øks, beregnet på proffesjonelt bruk. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av...
kr 2,475.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker  OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...
kr 1,199.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 1,099.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 2,419.00
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 1,799.00
Dette er en ekstra tykk kokkekniv som egner seg til å filetere store fisker. I Japan kalles kniven en Europeisk Deba. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn