Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Yanagiba 210mm Suncraft Twisted [TO-07]

kr 2,130.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
TO-07
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Yanagiba 210mm fra Suncraft Twisted Octagon har 33 lag av damaskusstål med VG10 stål i kjernen. Tilfeldig og vakkert bølgemønster vises tydelig på hele overflaten av knivbladet. Alle kniver har forskjellig mønster og dermed helt unike.

Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Universal til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter.

VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken.

Inspirert av tradisjonelt åttekantshåndtak fra japansk bestikk med en liten vri mot bolsteret. Slik at fingrene fanger håndtakslinjen mer fast og du kan ta tak i håndtaket mer komfortabelt. Vakkert hvitt pakkawood og damskusstål mønster passer fint sammen. Åttekantshåndtaket er litt vridd ved bolsteret og håndtaket er avrundet rundt bolsteret. Når man tar tak i håndtaket, tar fingrene fast i håndtakslinjen slik at man føler deg komfortabel. Hvit pakkawood og ring av rødfarge gir en følelse av japansk design.

33 lag av rustfritt damaskusstål.

VG-10 rustfritt stål i kjernen.

Hvit pakkawood og ring av rødfarge.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les merShow less
Produktdetaljer
TO-07

Dataark

Model / Serie
Suncraft Twisted Octagon
Bruksområde Kniv
Sushikniver
Trancheringskniver
Reviews
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 5,829.00
En eksklusiv og vakker kokkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, Som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker, til å kutte kjøtt, En skikkelig allrounder. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av...
kr 5,059.00
En eksklusiv og vakker Santoku kniv fra Tamahagane San Kyoto serien. dette er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt...
kr 1,319.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
kr 1,099.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 1,199.00
Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 4,949.00
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
kr 1,799.00
Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt....
kr 6,379.00
En eksklusiv og vakker Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San Kyoto serien, dette er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader. passer perfekt til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt,...
kr 999.00
En flott gaveeske bestående av 2 kniver, 18 cm kokkekniv og 12 cm universalkniv. Passer både til proffene og matentusiasten! Stålet, AUS8, er et rustfritt stål, spesialdesignet for Japanske kniver. Hardheten på stålet...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn