Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grønnsakskniv Santoku 143mm [TO-03]

kr 1,699.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
TO-03
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kjøp grønnsakskniv Santoku 143mm fra Suncraft Twisted Octagon.

Grønnsakskniv Santoku 143mm fra Suncraft Twisted Octagon har 33 lag av damaskusstål med VG10 stål i kjernen. Tilfeldig og vakkert bølgemønster vises tydelig på hele overflaten av knivbladet. Alle kniver har forskjellig mønster og dermed helt unike. Såkalt damaskusstål er mikrotynt rustfritt stål med flere lag. 25% av komponentene midt i kjernen av lagene kalles kjernestål. Damaskusstål brukte SENZO Universal til dette og har VG-10 rustfritt stål som kjerne, noe som produseres kun i Japan. De andre 75% av komponentene er to lag med stål av forskjellig hardhet. Begge sidene av kjernestålet er presset med alternativt mykt og hardt stål. Dette får knivbladet til å ha et bølgete mønster laget av spesielle produsenter. VG-10 damaskusstål har blitt anerkjent i hele verden for å være det beste stålet for kjøkkenkniver og mange kokker setter pris på stålets egenskaper, lengre levetid av skarphet, så vel som vakker design. VG-10 er et relativt hardt materiale, HRC (skala for stålets hardhet) er på cirka HRC60. Dette får stålskarpheten til å vare lenger på grunn av slitestyrken. \n \nInspirert av tradisjonelt åttekantshåndtak fra japansk bestikk med en liten vri mot bolsteret. Slik at fingrene fanger håndtakslinjen mer fast og du kan ta tak i håndtaket mer komfortabelt. Vakkert hvitt pakkawood og damskusstål mønster passer fint sammen. Åttekantshåndtaket er litt vridd ved bolsteret og håndtaket er avrundet rundt bolsteret. Når man tar tak i håndtaket, tar fingrene fast i håndtakslinjen slik at man føler deg komfortabel. Hvit pakkawood og ring av rødfarge gir en følelse av japansk design. \n

  • 33 lag av rustfritt damaskusstål.
  • VG-10 rustfritt stål i kjernen.
  • Hvit pakkawood og ring av rødfarge.

Grønnsakskniv Santoku 143mm [TO-03], japansk kniv, kjøkkenkniv, universalkniv, allroundkniv, suncraft twisted octagon

Du kan Kjøpe grønnsakskniv Santoku med levering rett i postkassen!

\nBruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. \nAnbefalinger for valg av rett slipestein til kjøkkenkniver: \n \n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. \n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping. \n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. \n# 8000 til # 12000: for polering. \n

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

\nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. \n \nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. \n \nDet er klart best å oppbevare knivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. \n \nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). \n \nKnivene bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. \n \nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). \n \nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Les merShow less
Produktdetaljer
TO-03

Dataark

Model / Serie
Suncraft Twisted Octagon
Bruksområde Kniv
Grønnsakskniver
Universalkniver
Reviews
Relaterte produkter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 1,199.00
Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,079.00
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San Tsubame serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsubame består av en kjerne av...
kr 2,999.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame...
kr 1,699.00
Stor Kokkekniv. Passer til den som ønsker å bruke store kniver. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket...
kr 499.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 899.00
En brødkniv med tagger, utformet som en Santoku. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 2,799.00
En stor europeisk Deba for filetering av virkelig voksen fisk. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn