Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trancheringskniv 240mm fra Suncraft [AS-05]

kr 1,210.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
AS-05
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse
\n
\n
\n

Kjøp trancheringskniv Suncraft Clad Sashimi 240mm.

\nTrancheringskniv 240mm fra Suncraft Clad laget av rustfritt stål AUS-10.  Veldig godt valg for daglig arbeid og professional kokker. \n
    \n
  • AUS-10 for kjernestål.
  • \n
  • Full tang stil (med 3 nagler).
  • \n
  • Brun pakkawood håndtak.
  • \n
  • 58 HRC.
  • \n
\n
\n
\nTrancheringskniv 240mm fra Suncraft [AS-05], slicer, sushi kniv, kjøkkekniver, originalknives \n
\n
\n \nDimensjoner: \n
    \n
  • Samlet lengde: 370 mm.
  • \n
  • Bladlengde: 240 mm.
  • \n
  • Vekt: 160 g.
  • \n
\n

Du kan kjøpe trancheringskniv med levering rett i postkassen!

\nBruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. \nAnbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: \n \n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. \n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping. \n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. \n# 8000 til # 12000: for polering. \n

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

\n
\n
\n
\n \nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. \n \nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. \n \nDet er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. \n \nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). \n \nKjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. \n \nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). \n \nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år. \n \n
\n
\n
\n

\n

\n
\n \n  \n \n
\n
Les merShow less
Produktdetaljer
AS-05

Dataark

Model / Serie
Suncraft Clad
Bruksområde Kniv
Sushikniver
Trancheringskniver
Reviews
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 260.00
Flå Kniv Blad 16 cm TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.
kr 2,419.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San 
kr 2,419.00
En mindre Nakirikniv (Grønnsakshakke) fra Tamahagane San Tsubame serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsubame består av en...
kr 899.00
En brødkniv med tagger, utformet som en Santoku. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 699.00
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
kr 2,419.00
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 2,598.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San...
kr 2,859.00
En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet,...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn