Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trancheringskniv 240mm fra Suncraft [AS-05]

kr 1,210.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
AS-05
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse
\n
\n
\n

Kjøp trancheringskniv Suncraft Clad Sashimi 240mm.

\nTrancheringskniv 240mm fra Suncraft Clad laget av rustfritt stål AUS-10.  Veldig godt valg for daglig arbeid og professional kokker. \n
    \n
  • AUS-10 for kjernestål.
  • \n
  • Full tang stil (med 3 nagler).
  • \n
  • Brun pakkawood håndtak.
  • \n
  • 58 HRC.
  • \n
\n
\n
\nTrancheringskniv 240mm fra Suncraft [AS-05], slicer, sushi kniv, kjøkkekniver, originalknives \n
\n
\n \nDimensjoner: \n
    \n
  • Samlet lengde: 370 mm.
  • \n
  • Bladlengde: 240 mm.
  • \n
  • Vekt: 160 g.
  • \n
\n

Du kan kjøpe trancheringskniv med levering rett i postkassen!

\nBruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. \nAnbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: \n \n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. \n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping. \n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. \n# 8000 til # 12000: for polering. \n

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

\n
\n
\n
\n \nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. \n \nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. \n \nDet er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. \n \nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). \n \nKjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. \n \nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). \n \nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år. \n \n
\n
\n
\n

\n

\n
\n \n  \n \n
\n
Les merShow less
Produktdetaljer
AS-05

Dataark

Model / Serie
Suncraft Clad
Bruksområde Kniv
Sushikniver
Trancheringskniver
Reviews
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,925.00
En veldig nyttig all-kniv fra Tamahagane San Tsuame serien som fungerer bra for å rensing av sopp, til å hakke små grønnsaker eller å skrelle større grønnsaker. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av...
kr 2,859.00
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 2,419.00
En mindre Nakirikniv (Grønnsakshakke) fra Tamahagane San Tsubame serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsubame består av en...
kr 4,949.00
En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn