Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trancheringskniv 240mm fra Suncraft [AS-05]

kr 1,210.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
AS-05
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse
\n
\n
\n

Kjøp trancheringskniv Suncraft Clad Sashimi 240mm.

\nTrancheringskniv 240mm fra Suncraft Clad laget av rustfritt stål AUS-10.  Veldig godt valg for daglig arbeid og professional kokker. \n
    \n
  • AUS-10 for kjernestål.
  • \n
  • Full tang stil (med 3 nagler).
  • \n
  • Brun pakkawood håndtak.
  • \n
  • 58 HRC.
  • \n
\n
\n
\nTrancheringskniv 240mm fra Suncraft [AS-05], slicer, sushi kniv, kjøkkekniver, originalknives \n
\n
\n \nDimensjoner: \n
    \n
  • Samlet lengde: 370 mm.
  • \n
  • Bladlengde: 240 mm.
  • \n
  • Vekt: 160 g.
  • \n
\n

Du kan kjøpe trancheringskniv med levering rett i postkassen!

\nBruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. \nAnbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: \n \n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. \n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping. \n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. \n# 8000 til # 12000: for polering. \n

Vedlikehold av kjøkkenkniver.

\n
\n
\n
\n \nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. \n \nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. \n \nDet er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. \n \nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). \n \nKjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. \n \nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). \n \nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år. \n \n
\n
\n
\n

\n

\n
\n \n  \n \n
\n
Les mer
Produktdetaljer
AS-05

Dataark

Model / Serie
Suncraft Clad
Bruksområde Kniv
Sushikniver
Trancheringskniver

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00
En brødkniv med tagger, utformet som en Santoku. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 2,639.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...
kr 1,699.00
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde...
kr 1,925.00
En veldig nyttig all-kniv fra Tamahagane San Tsuame serien som fungerer bra for å rensing av sopp, til å hakke små grønnsaker eller å skrelle større grønnsaker. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av...
kr 3,959.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San serien er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader . Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. At kniven er olivenslipet...
kr 6,049.00
En eksklusiv og vakker brødkniv fra Tamahagane San Kyoto serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver,...
kr 899.00
Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv...
kr 4,839.00
Trancheringssett 24cm 2 deler fra Tamahagane San bestående av gaffel og kniv. En solid roasting gaffel som holder store stykker kjøtt på plass under oppskjæring (tranching). og en kokke kniv med litt lavere og smalere...
kr 6,049.00
En eksklusiv og vakker Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San Kyoto serien, dette er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader. passer perfekt til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt,...
kr 719.00
En vannsliper er en rask og sikker måte å slipe knivene på. Fyll med vann og dra noen trekker på slipehjulene, slik at kniveggen blir så god som ny. Har tre slipeskiver, grov, middels og fin.
kr 999.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 2,859.00
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.