Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Skrellekniv 90mm fra Suncraft [AS-06]

kr 899.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
AS-06
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Skrellekniv 90mm fra Suncraft Clad laget av rustfritt stål AUS-10. Veldig godt valg for daglig arbeid og professional kokker.

AUS-10 for kjernestål.

Full tang stil (med 3 nagler).

Brun pakkawood håndtak.

58 HRC.

Skrellekniv 90mm Suncraft Clad [AS-06] , kjøp skrellekniv, kokkekniver, universalkniver, kjøkkenkniver

Dimensjoner:

Samlet lengde: 205 mm.

Bladlengde: 90 mm.

Vekt: 90 g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
AS-06

Dataark

Model / Serie
Suncraft Clad
Bruksområde Kniv
Skrellekniver

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00
Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 2,999.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame...
kr 699.00
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
kr 999.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 3,079.00
En eksklusiv og vakker Skallkniver eller Allkniv fra Tamahagane San Kyoto serien er veldig enkle kniv å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker...
kr 2,639.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.