Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Skrellekniv 80mm Suncraft [WA-01]

kr 499.00
På lager 1 Artikkel
Referanse:
WA-01
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Liten skrellekniv 80mm passer perfekt til frukt og grønnsaker.

Stylet etter tradisjonelle japanske kniver. Bladene er laget av rustfritt stål som inneholder molybden. Håndtak er laget av magnolia tre og har en rustfritt stål bølster.

Samlet lengde 200 mm

Bladlengde 80 mm

Vekt: 50 g

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

 

Les merShow less
Produktdetaljer
WA-01

Dataark

Model / Serie
Suncraft Japanese
Bruksområde Kniv
Skrellekniver
Reviews
Relaterte produkter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 39.00
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,599.00
En liten praktisk kjøttøks som passer utmerket i det private hjem. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for...
kr 3,079.00
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San Tsubame serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsubame består av en kjerne av...
kr 2,859.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt...
kr 5,829.00
En eksklusiv og vakker kokkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, Som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker, til å kutte kjøtt, En skikkelig allrounder. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av...
kr 2,419.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...
kr 2,299.00
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 260.00
Flå Kniv Blad 16 cm TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.
kr 899.00
Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv...
kr 2,299.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt...
kr 3,519.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i...
kr 1,399.00
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn