Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trancheringskniv 210mm [WA-07]

kr 748.00
På lager 5 Produkter
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Trancheringskniv 210mm ble laget spesielt til å skjære fisk og kjøtt i små skiver. Den blir også brukt til å skjære fjærfe og til å kutte opp store frukt og grønnsaker.

Den vil være en av de beste hjelpere på kjøkkenet ditt. Stylet etter tradisjonelle japanske kniver.

Bladene er laget av rustfritt stål som inneholder molybden. Håndtak er laget av magnolia tre og har en rustfritt stål bølster.

Samlet lengde 350mm

Bladlengde 210mm

Vekt: 130g

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les mer
Produktdetaljer
WA-07

Dataark

Model / Serie
Suncraft Japanese
Bruksområde Kniv
Sushikniver
Trancheringskniver
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 899.00
Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv...
kr 1,199.00
Passer utmerket inn i serien av kniver som er viktig i en samling. Et førstevalg av kniv for små råvarer. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.