Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Kokkekniv 120mm fra Suncraft [MU-02]

kr 920.00
På lager 1 Artikkel
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Kokkekniv 120mm passer perfekt til skiver, terninger, finhakk frukt og grønnsaker, fisk, kylling og kjøtt. Komfortabel rund håndtak er laget av Bamboo, som gjør det umulig for kniven å gli i hånden din.

Utmerket valg for kokker og amatører, og for husmødre som setter pris på høy kvalitet av kniver og matvarer.

58HRC.

Molybdenum Vanadium stål.

Bamboo håndtak.

Kokkekniv 120mm Suncraft MU [MU-02],Kjøp kokkekniver, kokkekniver, kjøkkenkniver, kjøp kjøkkenkniver, kjøp suncraft, kokkekniv kjøp 120mm, suncraft knives, universalkniv, kjøp universalkniv, skarpekniver, kjøp skarpekniver, japanske kniver,

 

Dimensjoner:

Samlet lengde: 225 mm.

Bladlengde: 120 mm.

Vekt: 53 g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les mer
Produktdetaljer
MU-02

Dataark

Model / Serie
Suncraft MU
Bruksområde Kniv
Kokkekniver
Universalkniver
Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,149.00
Den 24 cm Europeiske Deba fileterer gjerne en laks på 10 kg. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og...
kr 1,499.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt. OM...
kr 1,499.00
Kniven er helt lik MV kokkekniven, forskjellen er kun utsparingene på bladet  Denne kniven er ofte spydspyssen i enhver knivserie. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 899.00
En brødkniv med tagger, utformet som en Santoku. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 1,199.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.