Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Trancheringskniv 250mm fra Suncraft [MU-07]

kr 1,295.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
MU-07
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse

Trancheringskniv 250mm  laget spesielt til å skjære fisk, kjøtt og kylling. Perfekt til Sashimi. Den blir også brukt til å skjære fjærfe og til å kutte opp store frukt og grønnsaker.

Den vil være en av de beste hjelpere på kjøkkenet ditt. Skal du kutte opp en vannmelon eller rotfrukt? Ingen problem! Takket være en lengde på 21 cm er det en enkel oppgave.

Komfortabel rund håndtak er laget av Bamboo, som gjør det umulig for kniven å gli i hånden din.

Utmerket valg for kokker og amatører, og for husmødre som setter pris på høy kvalitet av kjøkkenkniver og matvarer.

58HRC.

Molybdenum Vanadium stål.

Bamboo håndtak.

Trancheringskniv 250mm Suncraft MU [MU-07], sushi kniv, kjøp yanagiba, slicer, kjøkkenkniver

 

Dimensjoner:

Samlet lengde: 380 mm.

Bladlengde: 250 mm.

Vekt: 139 g.

Bruk og Vedlikehold av kjøkkenkniver.

Det er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høy kvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. Rett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. Det er klart best å oppbevare kjøkkenknivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. Kjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). Kjøkkenkniver bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. 

Det anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). Ved riktig bruk kan kjøkkenkniver til høy kvalitet vare i flere år.

Bruk finkorn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. Anbefalinger for valg av rett slipestein til kokkekniver: #200 til #600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. #800 til #1000: flott for innledende sliping. #2000 til #5000: for utmerket etterbehandling. #8000 til #12000: for polering.

Les mer
Produktdetaljer
MU-07

Dataark

Model / Serie
Suncraft MU
Bruksområde Kniv
Trancheringskniver

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,079.00
En liten, eksklusiv og vakker Tournierkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, som med sine buede knivblad er perfekt for skrelling av avrundede frukter og grønnsaker. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie...
kr 3,519.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.
kr 1,799.00
En robust øks, for store og små oppgaver. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene....
kr 7,259.00
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
kr 2,859.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt...
kr 1,499.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt. OM...
kr 3,959.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San serien er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader . Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. At kniven er olivenslipet...
kr 2,475.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker  OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av en...
kr 1,299.00
Stor kniv til de største jobbene. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.