Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grønnsakskniv Santoku 165mm [245619]

kr 1,100.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
245619
Merke:
Merkelapper:
Beskrivelse
\n

Kjøp grønnsakskniv Santoku 165mm fra Suncraft.

\nHåndlaget grønnsakskniv Santoku 165mm fra japansk brand Suncraft passer perfekt til grønnsaker og frukt. Praktisk for å kutte masse grønnsaker i tynne biter. \n \nGrønnsaksknivene er ekstremt populære på grunn av deres uvanlige utseende og bra kutting spesifikasjoner. Det er en god kombinasjon av kvalitet og pris. \n
    \n
  • 3 lag rustfritt stål.
  • \n
  • Shirogami #1 for kjernestål.
  • \n
  • Fult tang-stil.
  • \n
  • Brun pakkawood håndtak.
  • \n
  • 61 HRC.
  • \n
\n  \n \nGrønnsakskniv Santoku, Grønnsakskniv Nakiri, Kjøp kokkekniver, kokkekniver, kjøkkenkniver, kjøp kjøkkenkniver, kjøp suncraft, kjøp suncraft kniver, suncraft knives, universalkniv, kjøp universalkniv, skarpekniver, kjøp skarpekniver, japanske kniver, Santoku, kjøp Santoku \n \nDu kan kjøpe grønnsakskniver med levering rett i postkassen! \n
\n \nBruk fin korn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk. \nAnbefalinger for valg av rett slipestein til grønnsakskniver: \n \n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver. \n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping. \n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling. \n# 8000 til # 12000: for polering. \n \n  \n \n
\n
\n
\n
Vedlikehold av kjøkkenkniver.
\n
\n \nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker. \n \nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor. \n \nDet er klart best å oppbevare knivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister. \n \nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål). \n \nKnivene bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser. \n \nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast). \n \nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år. \n \n
\n
Les mer
Produktdetaljer
245619

Dataark

Bruksområde Kniv
Grønnsakskniver

Produktanmeldelser


Relaterte produkter
16 andre produkter i samme kategori:
kr 699.00
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
kr 260.00
Flå Kniv Blad 16 cm TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.
kr 1,099.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 1,399.00
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...
kr 2,419.00
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...
kr 450.00
Kniven er laminert og eggstålet er i carbon som oksiderer, med bolster. Masahiro grønnsakskniver kommer i ulike modeller. I Japan kalles de Santoku, Usuba og Nakiri. Disse knivene er laminert, noen har carbon i...
kr 1,099.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 3,299.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San serien er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader . Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. At kniven er olivenslipet...
kr 1,759.00
Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt. OM...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.