\n
\n
\nDu kan kjøpe grønnsakskniver med levering rett i postkassen!
\n
\nKjøp grønnsakskniv Santoku 165mm fra Suncraft.
\nHåndlaget grønnsakskniv Santoku 165mm fra japansk brand Suncraft passer perfekt til grønnsaker og frukt. Praktisk for å kutte masse grønnsaker i tynne biter. \n \nGrønnsaksknivene er ekstremt populære på grunn av deres uvanlige utseende og bra kutting spesifikasjoner. Det er en god kombinasjon av kvalitet og pris. \n-
\n
- 3 lag rustfritt stål. \n
- Shirogami #1 for kjernestål. \n
- Fult tang-stil. \n
- Brun pakkawood håndtak. \n
- 61 HRC. \n

\n
\nBruk fin korn keramikk skjerpestål og slipesteiner til daglig bruk.
\nAnbefalinger for valg av rett slipestein til grønnsakskniver:
\n
\n# 200 til # 600: passer best til å reparere skadde verktøy og gjenopprette kanten av stumme kniver.
\n# 800 til # 1000: flott for innledende sliping.
\n# 2000 til # 5000: for utmerket etterbehandling.
\n# 8000 til # 12000: for polering.
\n
\n
\n
\n
\n
\n
Vedlikehold av kjøkkenkniver.
\n
\n
\nDet er ikke anbefalt å vaske kjøkkenkniver av høykvalitet i en oppvaskmaskin. Produsentene anbefaler utelukkende håndvask på grunn av flere årsaker.
\n
\nRett etter bruk må knivene vaskes og tørkes, i verste fall kan knivbladene mørkne. Dersom det forekommer små endringer av stålets tone eller flekker på knivbladet, kan man bruke kun milde oppvask- og skuremidler som ikke inneholder klor.
\n
\nDet er klart best å oppbevare knivene separat fra resten av kjøkkenutstyret, siden dette vil bidra til å unngå mulig skade på skjærekanten og knivbladet fra uønsket kontakt med faste gjenstander (ikke oppbevar knivene i en tradisjonell kjøkkenskuffe på blandet vis). Det er aller best å oppbevare kniver i spesielle knivblokker eller på magnetlister.
\n
\nKjøkkenkniver er ikke egnet til å skjære og kutte kjøtt, fjærkre og fisk med store bein, samt frosne produkter (det finnes spesielle kniver til disse formål).
\n
\nKnivene bør ikke bøyes, brukes til å skrape gjenstander, eller til åpne ølflasker og hermetikkbokser.
\n
\nDet anbefales ikke å kutte matvarer på skjærefjøl laget av glass, keramikk, stein eller akryl. Man kan heller bruke skjærefjøl laget av trematerialer eller polyuretan (myk plast).
\n
\nVed riktig bruk kan kjøkkenkniver til høykvalitet vare i flere år.
\n
\n
\n