Trykk for flere produkter.
No products were found.

Sanelli Supra Utbeiningskniv/Flåkniv (13cm)

Sanelli Supra Utbeiningskniv / Flåkniv med13 cm blad i rustfritt stål

TPE håndtak med ergonomisk skaft.

Les merShow less
kr 290.00
Ikke på lager
Referanse:
KBK-S301013R
Merke:
Beskrivelse
Sanelli Supra Utbeiningskniv/Flåkniv (13cm)

Sanelli Supra Utbeiningskniv/Flåkniv (13cm) er profesjonelle kniver i nitrogen stål og svart tpe håndtak. Supra kniver er uttrykkelig designet for profesjonell bruk: høykvalitets blader er produsert med spesiell NITRO-B rustfri stål med nitrogen (1,4916) og deretter kombinert med ergonomiske håndtak i SEBS. Alt materialet er steriliserbar, meget motstandsdyktig mot støt, etsende stoffer og høye temperaturer, i samsvar med EUs forskrifter om mathygiene. Det brede produktsortiment, sammen med sikker bruk, funksjonell former og eksklusiv design, laget av Supra kniver viktige arbeidsredskaper for kokker, slaktere og alle andre brukere.

Spesifikasjoner

  • 13 cm blad
  • Rustfritt stål
  • TPE håndtak, ergonomisk skaft.
  • Lasertrykket logo, batchnummer og produktkode.
  • Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
Les merShow less
Produktdetaljer
KBK-S301013R

Dataark

Bruksområde Kniv
Fileteringskniv
Flåkniv
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
5
1 Produktanmeldelse
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 69.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 59.00
(90)

Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,799.00

En stor europeisk Deba for filetering av virkelig voksen fisk.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,699.00

Stor Kokkekniv. Passer til den som ønsker å bruke store kniver.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,399.00
(1)

Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et optimalt balansepunkt. En kniv de fleste kokker vil elske. 

Bladlengde 18cm.

Uten bolster.

kr 665.00
(1)

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 6,379.00

En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 2,419.00

En mindre Nakirikniv (Grønnsakshakke) fra Tamahagane San Tsubame serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,199.00
(1)

Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 4,729.00

En eksklusiv og vakker Nakirikniv fra Tamahagane San Kyoto serien. Denne kniven har et høyt blad og flott finish gir balansen som en god vegetabilsk kniv burde ha.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 290.00
(1)

Flå Kniv

Blad 16 cm

TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.

kr 2,419.00

Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,699.00

Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde enn den vanlige Yanagiba.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 499.00

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,639.00

Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe. At kniven er olivenslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in