Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.
Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.
Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).
Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.
Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.
Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.
Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.
Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).
Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.
Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.
Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!
Merk!
Det optimale området for melke-ph-verdier for at løpe skal fungere riktig er fra 6 til 7. Produktet bør oppbevares forseglet i en temperatur på 4-8°C.
Hvordan å bruke:
1. Tilsett kalsiumklorid før du bruker løpe!
2. Beregn og mål løpedosen proporsjonal med melkemengden som brukes. Før du tilsetter løpe til melk med en temperatur på 35-38°C, løs den i 50 ml vann. (Anbefalt dosering: 8-20 dråper (ca. 0,4 mL - 0,95 mL) per 2 L melk.
3. I henhold til oppskriften som brukes, tilsett løpe i riktig øyeblikk til melken oppvarmet til en temperatur på 35-38 °C (du finner detaljert informasjon i våre osteoppskrifter).
4. Bland alt forsiktig og la det stå under lokk til ostemassen danner seg, i ca 15-40 minutter.
Det anbefales å tilsette kalsiumklorid (CaCl2) i mengden 1 - 10 g/10 L melk, avhengig av typen ost som tilberedes. Kalsiumklorid beriker melk, øker osteproduksjonen og letter aktiviteten til løpe.
Aktivitet: 1:10 000 U
Produkteffektivitet: 105 - 260 L melk
Ingredienser: naturlig kalveløpe, salt, konserveringsmiddel: natriumbenzoat.