Flytende naturlig osteløpe 50ml

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

Les merShow less
kr 99.00
På lager 46 Produkter
Referanse:
Browin-411207
Beskrivelse

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

Merk!

Det optimale området for melke-ph-verdier for at løpe skal fungere riktig er fra 6 til 7. Produktet bør oppbevares forseglet i en temperatur på 4-8°C.

Hvordan å bruke:

1. Tilsett kalsiumklorid før du bruker løpe!

2. Beregn og mål løpedosen proporsjonal med melkemengden som brukes. Før du tilsetter løpe til melk med en temperatur på 35-38°C, løs den i 50 ml vann. (Anbefalt dosering: 8-20 dråper (ca. 0,4 mL - 0,95 mL) per 2 L melk.

3. I henhold til oppskriften som brukes, tilsett løpe i riktig øyeblikk til melken oppvarmet til en temperatur på 35-38 °C (du finner detaljert informasjon i våre osteoppskrifter).

4. Bland alt forsiktig og la det stå under lokk til ostemassen danner seg, i ca 15-40 minutter.

Det anbefales å tilsette kalsiumklorid (CaCl2) i mengden 1 - 10 g/10 L melk, avhengig av typen ost som tilberedes. Kalsiumklorid beriker melk, øker osteproduksjonen og letter aktiviteten til løpe.

Aktivitet: 1:10 000 U

Produkteffektivitet: 105 - 260 L melk

Ingredienser: naturlig kalveløpe, salt, konserveringsmiddel: natriumbenzoat.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411207
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 599.00
(6)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 69.00
(16)
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 63.00
Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker 20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen...
kr 89.00
(1)
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 199.00
(4)
For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe. Stor, solid porsjon – med denne formen...
kr 39.00
(34)
Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(3)
Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese. Høy kvalitet –...
kr 99.00
(6)
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være...
kr 99.00
(2)
En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold....
kr 89.00
(1)
Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting  Lengde 13,0 cm Bredde 13,0 cm Høyde 6,6 cm Vekt 26,0 g Form rund
kr 99.00
En perfekt valgt blanding av lyofiliserte melkesyregjæringsbakterier, som lar deg tilberede deilig hjemmelaget cottage cheese eller syrnet melk. Tilsetning av bakterier akselererer og stabiliserer produksjonsprosessen...
kr 99.00
(6)
3Osteløpe til osteproduksjon. Microbial Rennet er et enzympreparat oppnådd ved kontrollert fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. 5 dråper løpe er nok til 1 liter melk.
kr 99.00
(3)
Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting. Egenskaper Lengde 10,0 cm Bredde 10,0 cm Høyde 5,5 cm Vekt 15,0 g Form rund
kr 63.00
Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker 20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen...
kr 63.00
Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost. -Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate - Holder ikke på fuktigheten, takket være at det...
kr 99.00
Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost. Slitesterk, godkjent for kontakt med mat. EGENSKAPER Lengde 11,7 cm Bredde 11,7 cm Høyde 8,5 cm Vekt 55,0 g
kr 99.00
(4)
For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt. For filtering – this cloth can also be used for...
kr 99.00
(2)
Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma. Også for vegetarianere –...
kr 89.00
(1)
Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen....
kr 99.00
Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster. Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis. Enkel å bruke, rask å desinfisere, har...
kr 899.00
En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15...

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in