Trykk for flere produkter.
No products were found.

Flytende naturlig osteløpe 50ml

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

Les merShow less
kr 99.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
Browin-411207
Beskrivelse

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

Merk!

Det optimale området for melke-ph-verdier for at løpe skal fungere riktig er fra 6 til 7. Produktet bør oppbevares forseglet i en temperatur på 4-8°C.

Hvordan å bruke:

1. Tilsett kalsiumklorid før du bruker løpe!

2. Beregn og mål løpedosen proporsjonal med melkemengden som brukes. Før du tilsetter løpe til melk med en temperatur på 35-38°C, løs den i 50 ml vann. (Anbefalt dosering: 8-20 dråper (ca. 0,4 mL - 0,95 mL) per 2 L melk.

3. I henhold til oppskriften som brukes, tilsett løpe i riktig øyeblikk til melken oppvarmet til en temperatur på 35-38 °C (du finner detaljert informasjon i våre osteoppskrifter).

4. Bland alt forsiktig og la det stå under lokk til ostemassen danner seg, i ca 15-40 minutter.

Det anbefales å tilsette kalsiumklorid (CaCl2) i mengden 1 - 10 g/10 L melk, avhengig av typen ost som tilberedes. Kalsiumklorid beriker melk, øker osteproduksjonen og letter aktiviteten til løpe.

Aktivitet: 1:10 000 U

Produkteffektivitet: 105 - 260 L melk

Ingredienser: naturlig kalveløpe, salt, konserveringsmiddel: natriumbenzoat.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411207
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 289.00
(63)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

kr 99.00
(6)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For Gouda ost

kr 399.60 kr 999.00
(3)

B-Vare

Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen.

kan Mangler  Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke. 

Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.

  • Festes på en passende beholder du har fra før
  • Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
  • Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
  • Enkel lagring
  • 6 L/min sirkulasjon
  • Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
  • temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
  • 1150w
kr 57.00
(10)


Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 759.00
(6)

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 26-28mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(3)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 5,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 999.00

En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.

kr 99.00
(2)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

kr 99.00

Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost.

Slitesterk, godkjent for kontakt med mat.

EGENSKAPER

Lengde 11,7 cm

Bredde 11,7 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 55,0 g

kr 99.00
(3)

Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese.

Høy kvalitet – formen er svært holdbar takket være at den er laget av robust, hvit plast godkjent for kontakt med mat. Takket være mangelen på fargestoffer i plastmaterialet trenger du ikke bekymre deg for at osten din endrer farge når den tilberedes med denne formen.

Praktisk bruk - formen har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan også brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke.

Nok for alle – når du bruker denne formen får du en ostesylinder som veier ca. 500 g – ingen blir sulten igjen!

Ost av all slags melk – hjemme-ostproduksjon gir et bredt spekter av muligheter – du kan lage ulike typer ost hjemme: cottage cheese, modningsost, muggost, eller ostetyper beregnet på grilling eller røyking!

Start osteeventyret ditt og lag den første løpeosten på egenhånd! Denne osteformen - veldig slitesterk, laget av høykvalitets, slitesterk, hvit plast beregnet for kontakt med mat - lar deg tilberede feta, cottage cheese og ricottaost! Den er veldig praktisk og hendig å bruke. Den har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke. Ingen grunn til bekymring – det blir nok ost til alle! Denne formen, med dimensjoner på 11 cm x 11 cm x 8,5 cm lar deg tilberede 500 g ost. Den hvite fargen på materialet som formen er laget av får den ikke bare til å se elegant ut, men lar deg også ikke bekymre deg for kunstige fargestoffer som kan endre fargen på den tilberedte osten! Start osteeventyret ditt i dag, tilbered favorittosten din enten velsmakende eller søt, og overrask hele familien og vennene dine!

Egenskaper

Lengde 11,0 cm

Bredde 11,0 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 50,0 g

Form Firkantet

kr 89.00
(1)

Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting 

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 6,6 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 63.00

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 58,0 cm

Bredde 38,0 cm

Høyde 45,0 cm

Vekt 7,0 g

Form triangel

kr 99.00
(5)

Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!

For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk 

kr 89.00
(1)

Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen. Den holder ikke på fuktigheten, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bruke mye trykk mens du lager ost. Kluten er laget av PE2 (35) takket være at den er veldig slitesterk. Mens du lager ost for å fjerne mysen og for å oppnå den nødvendige strukturen på overflaten, bruk den glatte, indre siden.

Cheese Slow Food... Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

kr 99.00
(2)

For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​

Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse – en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet – kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

For ølbrygging – kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering.

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

kr 139.30 kr 199.00
(17)

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

kr 99.00
(2)

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 50,0 cm

Bredde 50,0 cm

Høyde 0,1 cm

Vekt 9,0 g

Form  Firkant 

kr 109.00
(8)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 9,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in