Naturtarm Svinetarm 38-40mm, L ca 10m

Brukes til knakkpølser, vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 10 meter.

Les merShow less
kr 139.00
På lager 30 Produkter
Referanse:
NORI-602100
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NORI-602100

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Anmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(5)
Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.   Dosering: 1-3g pr kg masse.   Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.
kr 53.93 kr 77.05
(1)
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, løk,...
kr 220.00 kr 440.00
(4)
En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene
kr 140.00
(10)
Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos
16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
(6)
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 599.00
(6)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg