Trykk for flere produkter.
No products were found.

Nellik Malt

Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.

Les merShow less
kr 83.95
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 926 Produkter
Referanse:
k100042-100g
Beskrivelse
Produktdetaljer
k100042-100g

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Produktanmeldelser(6)
Overall rating
4.8
6 Produktanmeldelser
Rangering
(4.8)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.00
(3)

Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser

kr 340.00
(4)

Så lang lagret rekker 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Tykkelse: 90My
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper

16 andre produkter i samme kategori:
kr 62.10
(6)


Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende

kr 60.95
(5)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 82.00
(13)

Spisskum, spisskummen eller spisskarve (Cuminum cyminum) er et krydder som brukes mye i asiatisk, arabisk og meksikansk matlaging. Den inngår ofte i krydderblandninger som karri, tacokrydder og garam masala.

Tørket spisskum kan brukes både malt, som er vanligst, og som hele frø. Smaken er sterk, pirrende og litt besk.

kr 50.60
(8)

tørket løk kan brukes i nesten alle retter, den god på smørbrød, i salater, på hamburgere, finhakket på pølser eller i salsa.

kr 79.00
(8)

Persille brukes ofte som pynt, men den fortjener mer enn som så. Med sin karakteristiske smak er persille en flott smaksetter!

kr 54.05
(7)

Chipotle er røkt jalapeno. Den er middels-sterk (som jalapeno), og gir en deilig, varm røkt chili smak. som er mye brukt i mexikansk matlaging. Smaksstyrke i Scovillegrader er satt til 3,000-10,000

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
chillie, Røyk

ALLERGENER:
Ingen

kr 59.00
(5)

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 140.00
(10)

Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos

kr 100.05
(4)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 48.30
(9)

Hele karveplanten er behagelig aromatisk. Frøene smaker søtt, karakteristisk og friskt.

Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer

I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

kr 64.40 kr 80.50
(6)

De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in