Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 20-22mm L ca 90m

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 91,66 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

Les merShow less
kr 599.00
Ikke på lager
Referanse:
NT600001
Beskrivelse

Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT600001

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 86.25
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
kr 74.75
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 729.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 47.15
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
16 andre produkter i samme kategori:
kr 499.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 90meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.