Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Fåretarm 20-22mm L ca 90m

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 91,66 meter.

Les merShow less
kr 699.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
NT600001
Beskrivelse

Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT600001

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 86.25
Krydderblanding til Servelat Pølse. ANBEFALT DOSERING: 10-12g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Muskatt, Pepper, Ingefær, Paprika, Kjøttbuljong (salt, gjærekstrakt maltodokstrinn, smaksforsterker (E621),...
kr 47.15
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
kr 100.05
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn