Trykk for flere produkter.
No products were found.

FUMY Røykespon, Røykflis av Sitron, 3Liter. Grov størrelse.

Sterk, sitrusrøyk. med en lett fruktsmak

Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/

Størrelse: 8-20mm.

 

Les merShow less
kr 120.00 kr 150.00
På lager 81 Produkter
Referanse:
20095
Beskrivelse

Fumy Røykprodukter er et varemerke som består av høykvalitet spon, treflis, pellets og chunck til røyking av mat.
I Fumy serien har vi norges største utvalg av BBQ / røykflis for enten varm eller kald røyking. Fumy røykflis får du  i tresorter som Or, Bøk, Eple, Kirsebær, Hickory, Lønn, Eik, Appelsin, Sitron, Einer, Mesquite, Oliven, og mange fler.

Våre røykflis og pellets produkter er mye brukt og kjent for deres:
- effektive røykeevne
- kommer fra de store seriøse aktører innen produksjon av røykflis og røykprodukter til industri. 
- Renhet, feilfri, muggfri og barkfri
- Sertifisert til HACCP
- legger til en rik, utsøkt og unik smak til biff, fjærfe, vilt, svinekjøtt, fisk, grønnsaker, ost og krydder, en detaljert oversikt finner du her; http://foodstuff.no/produkter/royking/.
- kompatibilitet med merker som Webber Smoker, Outback-røyker, Dancook-røyker, Cobb-røyker, Patton-røyker, Beefeater-røyker, Napoleon Røyker Borniak, Smokai, ProQ, Traeger og Grill og Bbq-tilbehør.

Varmekilde
Størrelse  Chunks    12mm+     Kullgrill, BBQ pit, Keramikk grill, Yoder Smokers, Jula røykeren, MatRøyk
Grov 6-12mm Vedovn, Kullgrill, Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Pro Smoker, Mustang røykhus, Muurikka, Røykboks for grill 
Medium 4-6mm Smokai,  Hjemmelaget Rør Røyk, Dymbox, Muurikka, Røykboks for grill
Fin 1-4mm Holmsmoker, Borniak, Gass Grill, Abu Røyken, Dymbox, Røykboks for grill
Mel 0,1-1mm ProQ Cold Smoker, Mustang cold smoker, Sil, Vestnes Røyken, Polyscience Smoking Gun, Weber cold smoker
Briketter Bradley
Pellets Traeger, Memphis Wood Fire Grills, Chookshak, Pro Smoker

Les merShow less
Produktdetaljer
20095

Dataark

Mengde
Små Sekker 3 liter
Smaker
Sitron
Spontype
Grov
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 389.00
(10)

Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter  

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 399.00
(19)

10Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 20 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 139.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 1,5 liter

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Cedar  - Grillpapir

KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer

Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart

en av de mest aromatiske skogene

til kjøtt, fisk og fjærfe

100% Western Red Cedar

Trepapir - 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 119.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 139.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 2-3cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 139.00
(2)

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10 cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in