Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Lønn
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Whiskey Eik
Whiskey Eik har en sterk, og rik aroma, laget av Whiskey tønner, passer til det meste av kjøtt.
Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.
- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.
Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.
Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.
Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Lønn
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Kirsebær
Kirsebær og Eple gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Pris er 1 stk s-krok
Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig
Bradley Smoker Røykovn Digital 4 Risters. Røykentusiaster som ønsker enda bedre kontroll over røykprosessen kommer virkelig til å sette pris på det siste tilskuddet i Bradley Smoker sitt sortiment.
To nye modeller med digital programering for kontroll av tempratur, tid og separat kontroll på røyketiden.
Forskjellen mellom de to modellene er kapasiteten. 4 ristersmodellen har et volum på 76 liter. 6 ristersmodellen rommer hele 108 liter.
Fronten på begge modellene er lakert i en farge som gjør at den er lik børstet stål, mens innsiden er ekte rustfritt stål.
Skapene er isolert akkurat slik som alle modellene til Bradley Smoker.
Produktinformasjon:
Volum: 76 liter.
Rister: 4 st a´ 260 x 320 mm.
Varmeelement: 500 W ovnselement / 125 W røykgenerator.
Strømforsyning: 220 – 240V, 50 Hz – 2.5 A.
Max temp: Stillbar opp till 160C.
Utvendig: Epoxylakkert stål.
Innnvendig: Rustfritt stål.
Tillbehør: Levereres komplett med røykgenerator, seks rister, drypplate, vannbeholder og manual.
CE-godkjent.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Optimaliser den Dry-Aging sprosessen
Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece
Forhindrer tap av smak nyanser
Ingen luktutvikling
Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg
Til biff, lam, kylling og svinekjøtt
Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C
Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.
Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.
Bakdelen. kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!
Fordelene dine
Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert
Smakskvaliteten forblir 100%
Naturlig kjøttlukt
Enkel håndtering
Tekniske spesifikasjoner
materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag
Emballasjeenhet 10 pads
størrelse 90 x 135 mm
farge svart
Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg
Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur
Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.
denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.
Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
2 stk Cedar Planke for Grilling 18x38cm
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørr 0,5 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Hel Europalle med 42 stk 60liter sekker med Kirsebær flis grov .
ca vekt 650kg
Kirsebær:
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 6-12mm.
NB: Bestillingsvare
OHC-Blend består av en tredje eik, hickory og kirsebær.
Blanding har en mild smak av eik, kombinert med en rødaktig farge og en lys sødme fra hikory og kirsebærtrær, og passer for alle typer kjøtt.
Størrelse: 6-16.
Beskrivelse: Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 1,5 liter
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Hel Europalle med 42 stk 60liter sekker Bøk flis grov .
ca vekt 650kg
Or:
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 6-12mm.
Grevens Røykbriketter i einer 90-pk
Røykbriketter som passer til Bradley Smokers og lignende røykovner
Sterk, Kraftig, Skog.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Beskrivelse: L Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Eple
Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
10Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklossene av tre leveres i pakker med 20 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.
Du kan velg mellom følgende tresorter:
-older/or
-bøk
-epletre
-ask
Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat.
Tips!
Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.
Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.
Kornstørrelse: 5-10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel 0,1-1mm.
ca 12.5kg
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 2-3cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in