Trykk for flere produkter.
No products were found.

Bradley Røykebriketter av Special Blend 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Pacific Blend

Distinkt men lett aroma som passer til det meste av kjøtt, Fisk og Sjømat.. 

Les merShow less
kr 320.00
På lager 16 Produkter
Referanse:
BTSB48
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTSB48

Dataark

Smaker
Special Blend
Spontype
Briketter
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
4
2 Produktanmeldelser
Rangering
(4)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(4)

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 340.00
(4)

Så lang lagret rekker 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Tykkelse: 90My
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper

kr 99.00
(3)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 5,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 399.60 kr 999.00
(3)

B-Vare

Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen.

kan Mangler  Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke. 

Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.

  • Festes på en passende beholder du har fra før
  • Enkel å bruke; bare én knott og en skjerm for å stille inn temperaturen
  • Lett og kompakt for bruk med den ene hånden
  • Enkel lagring
  • 6 L/min sirkulasjon
  • Passer til beholdere opp til 20 liter ( romtemperatur og tykkelse på beholder vil kunne påvirke )
  • temperaturnøyaktighet på 0,1 grader
  • 1150w
16 andre produkter i samme kategori:
kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.

Kornstørrelse: 2-3cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 75.90 kr 126.50

Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen

Mengde: 300ml

Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere. 

Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker

Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.

Kornstørrelse: 2-3 cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon 

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Aldertre - Planker

Aldertre - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% orved

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 119.00

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørr 0,5 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in