Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bradley Røykebriketter av Ingefær & Sesam 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Ingefær og Sesam (Ginger Sesam)  

Ingefær og Sesam (Ginger Sesam) Briketter vil legge til tøff smak til ditt neste røkt måltid.
Vi sammenkoblet våre sterke mesquite briketter med de rike smaker av sesam og ingefær, for å skape en fantastisk røkt smak som ingen andre.
Disse brikettene passer godt med biff, grønnsaker, and og lam.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

Les merShow less
kr 299.00
På lager 12 Produkter
Referanse:
BTGS48
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTGS48

Dataark

Smaker
Ingefær/Sesam
Spontype
Briketter
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 79.35
Produktbeskrivelse Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt. Mengde 0,5L (ca 500g) Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535 Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig...
kr 56.35
Løksalt. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt, løk ALLERGENER:ingen
16 andre produkter i samme kategori:

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.