Sterk, Kraftig.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 6-10mm.
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Sterk, Kraftig.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 6-10mm.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Hunters Blend
The Hunter’s Blend Briketter vil gi maten din den smaken den fortjener.
Vi infunderte rosmarin, timian og sort pepper med våre smakfulle lønnebriketter for å få en varm og treaktig aroma og smak til maten.
Disse brikettene passer godt sammen med kjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 2-3 cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 2-4.
Douglas Fir er et interessant trestøv. Det er utrolig lett og luftig og gir en svært aromatisk furu smak. Det er best brukt sammen med andre for å øke sponmengden, legge farge samt ekstra smak
Fisk, Svin, Storfe.
Størrelse: Mel
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel-0,1-1mm.
Ca 12.5kg
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 0,5 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16.
ca 15kg
Røykeklosser av Bøk 1pk a 18stk
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.
Du kan velg mellom følgende tresorter:
-older/or
-bøk
-epletre
-ask
Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat.
Tips!
Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.
Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
Intensiv røyk, litt bitter
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 8-20mm.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Salvie
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm
Mengde: 2 stk
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Bruks tips:
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 1-3mm
ca 15kg
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in