Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Bradley Røykebriketter av Eik 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Eik

Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.

Les merShow less
kr 320.00
På lager 21 Produkter
Referanse:
BTOK48
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTOK48

Dataark

Smaker
Eik
Spontype
Briketter
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 7,999.00
Bradley Smoker Røykovn Digital 6 Risters. Røykentusiaster som ønsker enda bedre kontroll over røykprosessen kommer virkelig til å sette pris på det siste tilskuddet i Bradley Smoker sitt sortiment. To nye modeller...
kr 78.20
Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:sennep, paprika, karve, løk ALLERGENER:Sennep    
kr 51.75
Rosmarin (Rosmarinus officinalis) vokser vilt i området rundt Middelhavet. I Norge er det dyrket i potter. De friske eller tørkede blader brukes som krydder og paser firn til Lam, kjøtt, vilt og kylling.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.  Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige...
kr 129.00
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38 100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.  Skyll planken med vann for å...
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn