Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Pacific Blend
Distinkt men lett aroma som passer til det meste av kjøtt, Fisk og Sjømat..
Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.
- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.
Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.
Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.
Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Eik
Gir en tung røksmak. Passer til laks,vilt,rødt kjøtt, svinekjøtt og fisk.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Whiskey Eik
Whiskey Eik har en sterk, og rik aroma, laget av Whiskey tønner, passer til det meste av kjøtt.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Kirsebær
Kirsebær og Eple gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Øl smak
Ta røykingen din til et annet nivå med humle-tilsatt røkt mat. Disse lønnebrikettene gir en smakfull, citrussmak og aroma til alle dine favorittrøykede retter, og er perfekt for biff, kylling, ribber eller pølser. Øl-smakende briketter er spesielt gode med sopp eller kald-røkt ost, hvis din burger trenger det lille ekstra.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Hickory
Hickory og mesquite har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Mengde: 3 liter
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat
Størrelse: Mel
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 2-4.
Douglas Fir er et interessant trestøv. Det er utrolig lett og luftig og gir en svært aromatisk furu smak. Det er best brukt sammen med andre for å øke sponmengden, legge farge samt ekstra smak
Fisk, Svin, Storfe.
Størrelse: Mel
Medium, Skarp
Passer til Storfe, Svin, og Vilt.
Størrelse: 2-6mm.
Beskrivelse: L Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.
Kornstørrelse: 5mm-1cm
Mengde: 0,5 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Trebiter Bøk 1,5 kg
Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.
Kornstørrelse: 5-10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse 750-2000
ca 12.5kg
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 2-3cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.
Kornstørrelse: 2-3 cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
10Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklossene av tre leveres i pakker med 20 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.
Du kan velg mellom følgende tresorter:
-older/or
-bøk
-epletre
-ask
Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat.
Tips!
Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.
Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.
Lett, Fruktig, Søt.
Passer til Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 6-12
ca 15kg
Litt mer subtil smak enn eple, men med lignende smakseffekter
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 1-4.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in