Naturtarm Fåretarm 18-20mm, L ca 10m

Brukes til wienerpølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 18-20mm.

Lengde: 10 meter.

Les merShow less
kr 139.00
På lager 32 Produkter
Referanse:
NT120120
Beskrivelse

Fåretarm

Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
18-20 mm   ca 2,0 kg
20-22 mm   ca 2,3 kg
22-24 mm   ca 2,7 kg
24-26 mm   ca 3,0kg
26-28 mm   ca 3,3 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT120120

Dataark

Tarmlengde
Småpakker
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Fåretarm
Anmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 149.00
(19)
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,  Inneholder: salt, dextrose, smoke Dosering 2-5g/kg farse
kr 169.00
(3)
Trebiter Eik 1,5 kg Når bare det beste er bra nok !!!!!!Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaromaI kullgrillen plasseres Wood...
kr 9.90 kr 99.00
(1)
Modulær flaskevasker for sulfitering og skylling av flasker før de tappes. Kompatibel med tørkestativene for flasker. Laget med materialer av ekstremt høy kvalitet som er egnet for kontakt med matvarer. De enkle...
kr 45.08 kr 56.35
(4)
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet. ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske INGREDIENSER:salt granulert, rosmarin, oregano ALLERGENER:Ingen
16 andre produkter i samme kategori:
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 759.00
(6)
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg