En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,
Inneholder: salt, dextrose, smoke
Dosering 2-5g/kg farse
Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet
Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.
ANBEFALT DOSERING:
INGREDIENSER:
ALLERGENER:
Dataark
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,
Inneholder: salt, dextrose, smoke
Dosering 2-5g/kg farse
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.
Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.
Ekter røkt på Eik Flis
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)
Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.
Kjørvel tilhører persillefamilien, og i de fleste retter kan du erstatte persillen med kjørvel for å få en litt kraftigere og annerledes smak.
Kjørvel er en allsidig urt som kan brukes til det meste, og den brukes mye i Frankrike.
Smak
Smaken er søt og oppleves som en blanding av persille og lakris.
SuckleBusters Texas Brisket Rub 113 gr.
Har en traditionel og afbalanceret BBQ-smag.
Denne Rub er meget mild.
Den passer perfekt til Brisket / Oksespids Bryst med en dejlig hvidløgssmag.
Styrke Kategori:
MILD
Ingredienser:
Havsalt, Sukker, Paprika, Hvidløg, Sortpeber, Løg, Krydderier, Sellerifrø, Sillica antiklumpemiddel.-
GLUTENFRI
Næringsindhold pr. 100 gr. |
|
Energi |
511 kJ / 122 kcal |
Fedt |
0 gr |
Herfra mættede |
0 gr |
Kulhydrat |
49 gr |
Herfra sukkerarter |
24 gr |
Protein |
0 gr |
Salt |
25,6 gr |
Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.
ALLERGENER:
Ingen
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, pepper,
ALLERGENER:
Ingen
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.
Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sort pepper, løk, paprika, sennep, sukker
ALLERGENER:
Sennep
God krydderblanding for gemmeldags bayersk pølse
ANBEFALT DOSERING:
950g for følgende oppskrift, 2,5 kg Kalvekjøtt 2,5 kg svineskinke 2,5 kg svine skank (eventuelt røkt) 2,5 kg Spekk 4.0 ltr Isvann, 0,15 kg Nitrittsalt (15.1 kg ferdig farse)
INGREDIENSER:
Kartoffelstivelse, æggehvidepulver, salt, krydderier (peber, muskatblomme, paprika, kardemomme), stabilisatorer E451, mælkeprotein, dextrose, løg.
krydderier: peber, muskatblomme, paprika, kardemomme
ALLERGENER:
Melkeprodukt
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1097 kJ - 262 kcal, Fett:3,6 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, Karbohydrater:53,5 g, hvorav sukkerarter:5,0 g, Kostfiber:2,1 g, Protein:2,2 g, Salt:14,0% Tilsat Fosfag 3,03%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Kokkens glede er en salt, pepper, hvitløk blanding, som er det vi mener perfekt blandingsforhold. Dette er en rub du må ha i samlingen, brukes på alt og gjerne i sammenheng med andre rubs. Denne er fantastisk på biff, men også på svin, kylling, fisk, coleslaw, potetsalat, supper og så mye mer.
Denne er virkelig kokkens glede av alle rubs og krydder, man blir raskt avhengig av denne. Perfekt på speilegg også.
Denne bør du også ha stående på kjøkkenet til bruk i alt av matlaging, den perfekte balansen av salt, pepper og hvitløk.
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Stikkord: Salt, pepper, hvitløk i en nydelig blanding. Dry rub.
Grillkrydder JALAPENOS GUACAMOLE BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks
Krydderblanding til hamburgerkjøttdeig.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
løk, sort pepper, muskat, smaksforsterker E621 MSG
ALLERGENER:
Ingen
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano
ALLERGENER:
ingen
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake.
Inneholder ikke sukker.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.
Allehånde 10% av kryddervekt
Dill 3-5% av kryddervekt, eller etter ønske
Korriander 5% av kryddervekt
INGREDIENSER:
sennep, sort pepper, nellik
ALLERGENER:
Sennep
Grisegutten er vår søteste rub, spesielt digg på alt av svin, vi kan nevne spareribs, svinenakke, pulled pork, ytrefilet, koteletter og flintstek. Valgene er altså mange og denne vil helt klart heve smaken. Denne gir deg en søt smak, honning, hint av jalapeno, røkt paprika og en herlig umami smak! Dette er en bbq rub som hele familien fint kan spise, alt fra ungene til svigermor.
Vi kan også anbefale denne på annet kjøtt, her er det kun fantasien som setter stopper for hva du kan bruke den på! Hva med å heve smaken på ostesmørbrødet? Nydelig på laks og scampi.
Hva er en rub? Rub vil si krydder, men ofte litt grovere korn en vanlig fin malt krydder, dette for å sette mer smak på kjøttet. Vi anbefaler alltid å påføre rub`en 30 minutter før du skal legge kjøttet på smokeren eller grillen!
Stikkord: Søt, honning, umami og litt jalapeno for smakens skyld. (men ikke sterk). Dry rub.
En sammensatt og smaksrik krydderblanding laget bl.a.med tanke på marinering av biffkjøtt til pizza. Men også egnet alle typer kjøtt, salater, dressing, dip, marinader. Kan også blandes ut i litt olje.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, sort pepper, paprika, smaksforsterker E621 MSG, cumin, sukker, dextrose, rødbete, løk, sennep, chilli, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), basilikum, oregano, fenikkel, gjærekstrakt, merian, hvitløk, koriander, rosmarin, hvit pepper, gurkemeie, selleri, sellerirot
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer dessinger.
Sitron pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
Grillkrydder Hickory coffee BBQ RUB, følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer. 220 gr netto pr boks
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres vilt på bordet.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,
INGREDIENSER:
enebær, sort pepper, sennep, løk, fenikkel, koriander, rosmarin, paprika, karve, timian, nellik, sukker, chilli, selleri
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt granulert, rosmarin, oregano
ALLERGENER:
Ingen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in