Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Naturtarm Svinetarm 30-32mm L ca 90m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Lengde: 90meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

Les mer
kr 499.00
På lager 137 Produkter
Referanse:
NT602001
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les mer
Produktdetaljer
NT602001

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 49.00
Spisskum, spisskummen eller spisskarve (Cuminum cyminum) er et krydder som brukes mye i asiatisk, arabisk og meksikansk matlaging. Den inngår ofte i krydderblandninger som karri, tacokrydder og garam masala. Tørket...
kr 129.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 10x40 Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele...
kr 54.00
Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende
kr 639.00
Brukes til tykke wienerpølser og sosisser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 91 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,889.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 30-32mm. Lengde: 900meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...
kr 7,200.00
Fibertarmer. Spekepølse er en samlebenevnelse for en rekke pølsetyper som er konservert gjennom salting og speking og/eller røyking og tørking. Spekepølser lages av hakket eller kvernet, renskåret kjøtt og fett som...
kr 539.00
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser. Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 28/30mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan...
kr 249.00
Brukes til spekepølser Knytt i ene enden. Diameter: 40mm. Lengde: 1000mm Slipper inn røyk. Fuktes før stapping i ca 30 min i lunket vann, fuktes også litt før røyking. 
kr 3,999.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 900 meter. NB! BESTILLINGSVARE minimum 3-4 dager ektra...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.