Trykk for flere produkter.
No products were found.

Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

For vakuumforsegler P355 / P370

Standard med sveisetråd, teflontape og tetning

For vakuummaskiner uten kammer

Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard

Les merShow less
kr 275.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
PT-WS-P355 / 370
Produktdetaljer
PT-WS-P355 / 370
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
(26)

50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
 
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.

kr 155.00
(2)

Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

Funksjoner og fordeler

  • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
  • Superenkel i bruk.
  • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
  • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
  • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

kr 149.00
(3)

Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm

Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi

Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren

Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

Luktfri egnet til mat

Passer for alle vakuumenheter uten kammer

Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in