10 stk Vakuumposer med motiv for røkelaks, Hel Side

Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side 

Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.

Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene

 

Størrelse 

Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm

Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm

 

Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN  kan ogås funke på vanlige om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet, sveis godt, kanskje 2-3 ganger,   

Les merShow less
kr 129.00
På lager 143 Produkter
Referanse:
10-NOENG-6222
Beskrivelse

Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side 

Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.

Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene

 Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN funker på alle våre maskiner om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet.  (vi sender også med gule strips som kan brukes)

Størrelse 

Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm

Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm

Les merShow less
Produktdetaljer
10-NOENG-6222
Produktanmeldelser(5)
Overall rating
3.8
5 Produktanmeldelser
Rangering
(3.8)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
(4)

Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

kr 389.00
(10)

Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter  

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

kr 199.00

Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch.

Bernadeta bruker den på absolutt alt! Denne kan brukes på all kjøtt, fisk, eller grønnsaker. SPG er den perfekt base layer til brisket, ribs eller pulled pork og du kan bygge på med andre krydre. Vi har kuttet tilbake på salt, og tilsetter en liten pinch av timian. Oh  yeah! SPG Rocks!

kr 199.00
(47)

Vårt eget vakuum merke TROLLVAC

30 cm bredde

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
(26)

50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
 
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.

kr 599.00
(6)

Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull

Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE

kr 155.00
(2)

Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

Funksjoner og fordeler

  • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
  • Superenkel i bruk.
  • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
  • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
  • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 275.00

Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

For vakuumforsegler P355 / P370

Standard med sveisetråd, teflontape og tetning

For vakuummaskiner uten kammer

Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in