Trykk for flere produkter.
No products were found.

150 Laksebrett 165X240 mm

Hel pakke a 150 stk 650g stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull.

Les merShow less
kr 344.00
På lager 39 Produkter
Referanse:
00132-1
Beskrivelse

Stive pappbrett i ulike størelser. Den ene siden i sølv, den andre i gull.

Legg maten på et slikt brett før du vacuumerer. Det ser da helt prooft, og meget delikat ut.

Fåes i størelsene:

  • 170 X 190 mm
  • 160 X 240 mm
  • 160 X 430 mm
  • 180 X 550 mm
Les merShow less
Produktdetaljer
00132-1
Produktanmeldelser(43)
Overall rating
4.9
43 Produktanmeldelser
Rangering
(4.9)
Laksebrett
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 543.00
(6)

Trollvac Vakuum poser med struktur 30x40 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

6 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00
(6)

Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull

Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in