Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

OPPSKRIFT CHORIZO PØLSE

Dette trenger du

700 – 800g mager svinekjøtt

200-300g spekk

Eller 1kg fet sideflesk (ribbe) uten ben og svor

Svinetarm 28-30

1 ss salt
5 ss paprikapulver
2 presset hvitløkbåter
1 ts grovmalt pepper
1 ts malt cumin
1 ss tørket oregano
1 ss hvitvineddik

Eller bruk vårt Chorizo krydder  23-25g pr kg farse

Om du ønsker røyksmak på pølsene kan du bruke røkt paprikapulver, eller tillsette Fumy Røykkrydder 1-2g pr kg farse. 

Denne oppskriften gir ca. 1kg farse

Slik gjør du

Kutt kjøtt og spekk i ca 2x2 cm terninger og sett det på frys i ca. ½ time

Bland i hvitløk, krydder og salt.

Kvern alt gjennom grov hullskive.

Bland farsen godt i ca. 3 minutter for hand eller i maskin.

Fyll farsen i svinetarmer kaliber 28 / 30mm

Bind opp pølser parvis eller i ring.

Du kan grille/ steke pølsene rå eller henge dem til speking for eksempel i en kjølig kjeller i ca. 2 – 3 uker, avhengig av hvor fast du ønsker dem.

Vel bekomme!

Merkelapp: Pølseoppskrifter

Meny

Innstillinger