Trykk for flere produkter.
No products were found.

Pølseoppskrifter

Tørking og røyking av pølser

Her har vi lagt ut litt tips og triks, når det kommer til tørking og røyking av pølser. 
Les mer

Andouille pølse

Andouille pølse er en Amerikansk krydderpølse, den er grov kvernet og meget saftig. Pølsene inneholder mye kjøtt, og har dermed mye smak. 
Les mer

Louisiana pølse

Er en smaksbombe med vel- kombinerte mengder av krydder. Egner seg som røkt og urøkt. Jeg anbefaler å koke pølsene før de grilles eller stekes. Pølsene er gode å spise kalde og som pålegg. Som middag er det deilig...
Les mer

Lammepølse

Lammepølse er noe helt spesielt. Lammekjøttet og det vel kombinerte krydderet, får smaksløkene dine til å vibrere og gir deg en kulinarisk smaksopplevelse. Dette er en pølse du bare må prøve, du vil ikke angre....
Les mer

Vossakorv Hjemmelaget

Vossakorv er normalt en krydret og røkt pølse av svine-, fåre- og oksekjøtt. Spises sammen med for eksempel rotfrukter, eller som tilbehør til solide retter som komle og pinnekjøtt
Les mer

Øl pølse med Jegermix

Øl snadder jegerpølse er en snacks pølse og ikke som navnet antyder en pølse som er tilsatt øl. Dett er en pølse som er god sammen med et glass øl.
Les mer

Sossiser

Små eller store, pølser som passer godt som julemat.
Les mer

Hvordan lage egne spekepølser

Her finner du Litt informasjon om hvordan du kan lage dine egne spekepølser, brukes sammen med våre oppskrifter på spekepølser
Les mer

Grunnoppskrift for Spekepølser

Dette er en fin grunnoppskrift for spekepølser. Dere kan bytte ut krydder og veske som dere ønsker. Her er det bare å prøve seg frem til sin egen oppskrift. 
Les mer

Tabell for Saltlake

Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer

Hot italiensk pølse

Denne pølsa eksploderer av smak og setter smaksløkene dine på prøve. Dette er ingen pølse for dem som ikke liker sterk mat. Ved første bit føler du ikke den sterke smaken, men den kommer ....... :-)
Les mer

Servelat

Servelat har vel alle et forhold til som pålegg, mild og fin i smaken med et tiltalende utseende.Denne pølsa er super enkel å lage selv, følg oppskriften nedenfor og du kan glede deg over en fantastisk god servelat.
Les mer

Volum oversikt Tarmer

Alle liker pølser, og å lage dem selv er ikke så vanskelig som du tror. En pølse består i grunn bare av kjøtt, salt og krydder, og det er ikke vanskeligere enn å lage egne hamburgere. Likevel vil hjemmelagde pølser...
Les mer

WIENERPØLSE OPPSKRIFT 1

Wienerpølse er ei pølse som opprinnelig utelukkende ble lagd av svinekjøtt. Den er lang og tynn og har en karakteristisk bøy, noe som gir seg naturlig som følge av naturtarmen som benyttes i produksjonen. Wienerpølser...
Les mer

WIENERPØLSE OPPSKRIFT 2

Wienerpølse er ei pølse som opprinnelig utelukkende ble lagd av svinekjøtt. Den er lang og tynn og har en karakteristisk bøy, noe som gir seg naturlig som følge av naturtarmen som benyttes i produksjonen. Wienerpølser...
Les mer

THÜRINGER ROSTBRATWURST

Bratwurst er en pølse laget av gris, okse og/eller kalv. Den tyske og opprinnelige bratwurst er oftest krydret med hvitløk, muskat, kryddernellik, kummin og i noen tilfeller merian. Dette er en århundre gammel...
Les mer

GRILLPØLSE

Grillpølse oppskrift som gir deg de perfekte hjemmelagede pølsene for grillen din. 
Les mer

GRILLPØLSE MED OST

Grillpølsene hadde helt regelmessig størrelse og form, noe større diameter enn wienerpølser, og var tilpasset oppvarming på motoriserte, roterende grillapparater. Etter hvert som grilling fikk større utbredelse som en...
Les mer

SINGLONG – BLACK PEPPER PØLSE

Hjemmelagde pølser. Naturlig mat!
Les mer

OPPSKRIFT CHORIZO PØLSE

Chorizo eller chouriço er en pølse med sterk smak. Den er hovedsakelig produsert av svinekjøtt samt med forskjellige krydder. Den karakteristiske røde fargen kommer fra rød paprik
Les mer

OPPSKRIFT PÅ JERKY

Jerky er perfekt som snacks på tur og veldig enkelt å lage selv.
Les mer

COTECHINO PØLSE

Cotechino er en Smaksrik italiensk stor svinekjøttpølse. I følge tradisjonen blir det servert med linser på nyttårsaften. Pølsen skjæres i passe tykke skiver Server med linser, polenta eller grov potetstappe
Les mer

FALUKORV (TELEPØLSE)

Falukorv/Telepølsa er nydelig både som pålegg og til middag, ypperlig å ha i kjøttsupper og grønnsakssuppe. Stek noen 1-2 cm. tykke skiver og et speilegg til frokost..NYYYDELIG..
Les mer

HVITLØK PØLSE

Hvitløk pølser er nok fra begynnelsen av inspirert av sydligere mat tradisjoner, men som er godt mottatt her hjemme på berget. Deilige pølser på grillen og bare som et mellommåltid på bensinstasjonen. Hvitløk pølsa...
Les mer

LAKSEPØLSE RØKT

Røket Laksepølse med en utrolig god smak og minner veldig om vanlige Wienerpølser. Det er ikke tilsatt noe form for konserveringsmiddel. For de av dere som vil spare på kalorier og fett eller ikke tåler mat med...
Les mer

MORTADELLA

Er en italiensk pølse, som regel ca. 8–10 cm i diameter. Ofte kan den også inneholde grønnsaker, for eksempel oliven eller soltørkede tomater. Pølsen kan røkes først lett og kokes senere. Den serveres i tynne skiver,...
Les mer

BONDEPØLSE MED OST OG BACON

Ekte Bondepølse med ost og bacon, som gir en fantastisk smak, og god til middag og grillfest.
Les mer

KJØTTPØLSE

Kjøttpølse, eller middagspølse som mange kaller det, er en fin og enkel pølse som passer de fleste middagsbord. Disse pølsene blir riktig saftige og gode
Les mer

KYLLING/KALKUN PØLSE

En sunnere familiefavoritt laget på kylling og kalkun, et meget godt alternativ om dine gjester ikke skal ha svin, Sunde gode, Magre pølser
Les mer

FLESKEPØLSE

Et gammeldags delikatesse pålegg som er smakfullt som kan smøres på skiva.serveres med majones.
Les mer

UNGARSK PØLSE

Her har du er en ekte ungarsk pølse  mild velsmakende og  godt balansert krydret pølse. Du står fritt om du vil ha røyksmak, den er like god uansett.
Les mer

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in