Trykk for flere produkter.
No products were found.

Røyket mat

Tørking og røyking av pølser

Her har vi lagt ut litt tips og triks, når det kommer til tørking og røyking av pølser. 
Les mer

Tabell for Saltlake

Laken kan også inneholde sukker og ev. krydderurter. Saltet er lett bakterisid og bidrar dermed til å hindre at kjøttet eller fisken blir hurtig bedervet. Maten gjennomgår likevel en modningsprosess som endrer...
Les mer

Smak og bruk av Røykespon

Her finner du en oversikt over de forskjellige spontypene vi har og hva dem kan brukes til med tanke på røyking.  
Les mer

OPPSKRIFT PÅ JERKY

Jerky er perfekt som snacks på tur og veldig enkelt å lage selv.
Les mer

OPPSKRIFT KALDRØKT LAKS

Kladrøkt laks. Gjør det selv og bli overasket av resultatet. 
Les mer

VARMRØKT LAKS

Her har du en enkel oppskrift på en fantastisk Varmrøkt laks 
Les mer

VARMRØKT MAKREL

Her har du en enkel oppskrift på en fantastisk Varmrøkt Makrell 
Les mer

OPPSKRIFT KALDRØKT BACON

Følger du denne oppskriften på kaldrøkt bacon får du helt klart en godt resultat
Les mer

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in