Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
En blanding med mye smak og et «godt fraspark». Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra «trøkk». Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1082 kj /258 kcal, Fett:5,8 g, hvorav mettet fett:1 g, Karbohydrater:36,3 g,
hvorav sukkerarter:9,2 g, Kostfiber:14,8 g, Protein:7,8 g, Salt:40 g, Natrium:16 g.
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere