Trykk for flere produkter.
No products were found.

Blues Hog Dry Rub Bold & Beefy

Den nyeste tilføjelse til krydderi linjen "Prisvindende, udvalgt af mestre".
Blues Hog Bold & Beefy er fremragende til bøf, brisket, burgere. koteletter, kartofler og andre grøntsager! GLUTENFRI.

 

Ingredienser:

Salt, sukker, krydderier, gærekstrakt, hvidløgspulver, løgpulver, hydrolyseret majsprotein, sojabønneolie, farve (karamel), naturlig oksesmag, palmeolie, modificeret stivelse, udsmeltet oksekød, antiklumpningsmiddel (calciumsilikat).

Opbevares koldt og mørkt.  /  www.primonordic.com

Næringsindhold pr. 100 gr.

 

 

 

Energi

837 kJ / 200 kcal

Fedt

0 gr

Herfra mættede

0,1 gr

Kulhydrat

40 gr

Herfra sukkerarter

40 gr

Protein

0 gr

Salt

41 gr

Les merShow less
kr 190.00
På lager 12 Produkter
Referanse:
PN-130232
Produktdetaljer
PN-130232

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
BBQ Dry Rub
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 90.85
(2)

Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av friskhet

Cabanossyen smaker best grillet eller stekt, og du kan gjerne snitte den opp før du tilbereder den.

ANBEFALT DOSERING:

INGREDIENSER:


ALLERGENER:

kr 60.95
(4)

Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.

ANBEFALT DOSERING: 

Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g 

kr 60.95
(10)

Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
timian, merian, rosmarin

ALLERGENER:
Ingen

kr 357.65

God krydderblanding for Grillpølse med jalapeno 

ANBEFALT DOSERING: 

1,025kg for følgende oppskrift, 10 kg svinekjøtt, 5 L Isvann, 1,025 Grillpølseblanding (16kg ferdig farse)

INGREDIENSER:

Majsstivelse, salt, kartoffelstivelse, krydderier (chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, hvidløg), spidskommen, peber, cayenne, sennepsfrø, koriander, nellike, ingefær, kommen), stabilisatorer (E451), løg, grøn peberfrugt, rød peberfrugt, urter (persille, merian), hydrolyseret vegetabilsk protein/majs, (teknisk hjælpestof: E330), dextrose/hvede, krydderiekstrakter (oleoresin: muskatnød/peber), jalapeno peber

ALLERGENER:

Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1071 kJ - 255 kcal, Fett:2,9 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:49,4 g, hvorav sukkerarter:3,8 g, Kostfiber:7,0 g, Protein:4,0 g, Salt:24,4% Tilsat Fosfag 2,82%

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 80.50
(1)

Univeral krydder for Brühwurst.

ANBEFALT DOSERING:
5g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom

ALLERGENER:
Ingen

kr 63.60 kr 90.85

Krydderblanding til bl.a. fiskeburger.

Tillsett salt og potetmel selv 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

pepper, muskat, salt, paprika, gressløk, smaksforsterker E621 MSG, gurkemeie, løk, hvitløk, løpstikke, gjærekstrakt, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sukker, fennikel, dextrose, koriander

ALLERGENER:

Ingen

kr 38.64 kr 55.20
(1)

Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede 

ANBEFALT DOSERING: 

Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak.

INGREDIENSER:

stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper, muskat, gjærekstrakt, sukker, løpstikke, naturlig aroma, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen

kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 59.00 kr 65.55
(2)

Klassisk blanding til Italiensk porchetta.
Aromatisk kombinasjon av urter og krydder.
Doseres etter smak men prochetta'n
trenger ofte mer krydder man tror. Tilsett
salt etter ønske.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
rosmarin, fenikkel, timian, hvitløk, sort pepper, salt, surhetsregulerende middel
E330 sitronsyre, paprika, sukker, dextrose, løk, løpstikke

ALLERGENER:
Ingen

kr 62.10
(16)

Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.
Gyro er populært som hurtigmat og serveres da gjerne sammen med pommes frites.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak,

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, hvitløk, sukker, cumin, løk, allehånde, chilli, kanel, koriander, oregano

ALLERGENER:
ingen

kr 75.90 kr 126.50

Beskrivelse: Orientalsk-middelhavsblanding av krydder. De harmonerer også med søtaktig røykesprodukter, som oliven, kirsebær eller hickory. Den friske duften av rosmarin og enebær, avrundet med lakris, blandes pent med røykdaromaen

Mengde: 300ml

Beuksområdet: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere. 

Passer til: svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker

Bruk: Bland Fire Spices med røyke flisene eller biter, og de vil komplettere den røykaromaen med en overraskende, frisk orientalske tone.

kr 520.00

4-pakning med Grillkrydder pakket på ØLBOKS!! Hickory coffee BBQ RUB, Honey citrus BBQ RUB,  Allround grill BBQ RUB og Jalapenos Guacamole BBQ RUB følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert.  Inneholder krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

kr 224.25
(4)

Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES 

Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk,  

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 343.85
(1)

God krydderblanding for Ølpølse med en snert av Chili. 

ANBEFALT DOSERING: 

400g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderblanding (cayenne, chili, chili mix (allehånde, cayenne, chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, cummin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel E551), pepper, allehånde), dextrose, surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup/potet, løk.

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1241 kJ - 297 kcal, Fett:5,0 g, hvorav mettede fettsyrer:0,6 g, Karbohydrater:54,8 g, hvorav sukkerarter:28,5 g, Kostfiber:6,0 g, Protein:4,5 g, Salt:0,4% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 249.55
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 56.35
(4)

Krydderblanding for topping av foccacia brød. Kan også blandes i olivenolje og smøres på foccacia brødet.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt granulert, rosmarin, oregano

ALLERGENER:
Ingen

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in