Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
En liten praktisk kjøttøks som passer utmerket i det private hjem.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,
Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
Utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm
Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler
Fås i følgenede farger Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul, & Lilla (nyhet)
Levernigstide 9-11 dager
200g/0.01g Mini Digital Vekt med LCD display.
denne vekten er helt yppelig når det kommer til finmåling av Vekt.
Batterier: AAA 1.5 V følger ikke med
Påleggposer som passer perfekt liten form 1,5kg.
Posene er laget til bruk sammen med påleggsformen.
20 poser i pakken
Hylle / Rist for røykeri UW-70 laget av rustfritt stål. Risten er ideell for å røyke fisk, pølser eller ost. I motsetning til krokene, er det ingen fare for at maten faller.
redde 390mm
høyde 280mm
stuff rustfritt stål
Bar φ 3mm
ramme φ 4mm
vekt 1 kg
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele, i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.
Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm Høyde: 18.0cm
Trollvac Vakuum poser med struktur 25x35 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,
Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
Utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm
Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler
Fås i følgenede farger Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul, & Lilla (nyhet)
Levernigstide 9-11 dager
En klassisk brødkniv fra Tamahagane San Tsubame serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall.
OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.
Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.
En liten, kompatibel skallkniv fra Tamahagane San serien, som med sine buede kniver er perfekt for skalering av avrundede frukter og grønnsaker.
En fleksibel Filétkniv fra Tamahagane San serien som fordelaktig brukes til filetering av fisk, men er også bra for skjærning av kjøtt.
Stor kniv til de største jobbene.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.
Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.
Stor Kokkekniv. Passer til den som ønsker å bruke store kniver.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.
Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.
1Kasumi Damask gavesett santoku
18 cm Damask santoku
12 cm Damask universalkniv
8 cm damask skrelle\universalkniv
Flå Kniv
Blad 16 cm
TPE svart håndtak. Spesielt rustfritt stålblad. Lasertrykket logo, presis og uutslettelig, med batchnummer og produktkode. Perfekt vedheft mellom håndtak og blad for maksimal hygiene.
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.
OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.
Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe
OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.
Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde enn den vanlige Yanagiba.
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in