Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Brødkniv 18cm

En brødkniv med tagger, utformet som en Santoku. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 899.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
Ar-14040
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14040

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Brødkniv
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,859.00
Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San  OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt...
kr 1,299.00
Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde...
kr 3,519.00
Dette settet fra Tamahagane San serien kombinerer en klassisk kokekniv - som med sin vekt letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker - med en skallkniv som veldig enkle å bruke for jobber...
kr 1,699.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt. OM...
kr 665.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 1,699.00
Brødkniv, Samme form som kokkekniv. For store brød og store grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle,...
kr 899.00
Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 3,519.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.
kr 1,399.00
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.