Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Fileteringskniv 20cm

Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 899.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
Ar-14061
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14061

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Fileteringskniv
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
5
1 Produktanmeldelse
Rangering
(5)
Rask levering, beste pris på nett
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 56.35
(3)
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter,...
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,799.00
Dette er en ekstra tykk kokkekniv som egner seg til å filetere store fisker. I Japan kalles kniven en Europeisk Deba. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 665.00
(1)
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 1,099.00
Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 3,189.00
En eksklusiv og vakker Skallkniver eller Allkniv fra Tamahagane San Kyoto serien er veldig enkle kniv å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker...
kr 3,519.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.
kr 1,399.00
Hold knivene dine pent og trygge. Magnetlisten fra Tamahagane er laget av kvalitet akrylplast og har plass til ca 5-6 kniver. Fest knivlisten til veggen med to skruer i hver kant som er dekket med en svart plate....
kr 1,925.00
En veldig nyttig all-kniv fra Tamahagane San Tsuame serien som fungerer bra for å rensing av sopp, til å hakke små grønnsaker eller å skrelle større grønnsaker. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San Tsuame består av...
kr 6,379.00
En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt. TAMAHAGANE SAN KYOTOSan Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål...
kr 1,499.00
Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.
kr 1,399.00
(1)
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn