Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Fileteringskniv 20cm

Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 899.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
Ar-14061
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14061

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Fileteringskniv
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og...
kr 56.35
En allround blanding som erstatter salt og pepperdryssen. Egnet til alle typer stekt kjøtt og til generelle matretter som trenger satl&pepper. Grunnkrydder i sauser og til gryteretter, lapskaus, stekte poteter,...
kr 249.00
Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,699.00
En Sashimikniv  fra Tamahagane San Tsuame serien Kniven er tilpasset til å kunne skjære løvtynne stykker kjøtt eller fisk i et enkelt trekk, for å få så god en skjæreflate som mulig. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i...
kr 999.00
En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte...
kr 2,598.00
En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt. OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San...
kr 4,729.00
En eksklusiv og vakker utbeningskniv fra Tamahagane San Kyoto serien er med sitt stive, smale blad, som passer godt når du trenger å svinge mye så du får utbenet kjøtt, kniven passer til  kjøtt, fisk eller fugl....
kr 1,999.00
En robust øks, beregnet på proffesjonelt bruk. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av...
kr 999.00
En flott gaveeske bestående av 2 kniver, 18 cm kokkekniv og 12 cm universalkniv. Passer både til proffene og matentusiasten! Stålet, AUS8, er et rustfritt stål, spesialdesignet for Japanske kniver. Hardheten på stålet...
kr 2,859.00
En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet,...
kr 1,499.00
Kniven er helt lik MV kokkekniven, forskjellen er kun utsparingene på bladet  Denne kniven er ofte spydspyssen i enhver knivserie. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske...
kr 2,419.00
Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og...

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn