Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Pepperoni Krydder

Krydderblanding til pepperoni pølse.

ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel

ALLERGENER:
Sennep

Les merShow less
kr 71.30
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 918 Produkter
Referanse:
bk100042-100g
Beskrivelse

Krydderblanding til pepperoni pølse.

ANBEFALT DOSERING:
12-15g per kg farse, eller etter smak.
Er super til å ha en liten dash i wiener eller kokepølser også. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
paprika, sukker, sennep, chilli, sort pepper, hvitløk, dextrose, fenikkel

ALLERGENER:
Sennep

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1879 kj /448 kcal, Fett:11,7 g, hvorav mettet fett:1,1 g, Karbohydrater:63,8 g, hvorav sukkerarter:31,2 g, Kostfiber:19 g, Protein:12,2 g, Salt:0 g, Natrium:0 g,

KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere

Les merShow less
Produktdetaljer
bk100042-100g

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 110.00
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 132.25
 Estragon er et krydder fremstilt av tørkede blader fra planten Artemisia dracunculus. Den vokser vilt i sørlige Europa og i Nord-Amerika.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 71.30
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 199.00
Meat Magic Rocks!!! Dette er min versjon av en klassisk Kansas City Bbq rub, med litt Oh Yeah Baby! Den gir en nydelig mahogni farge til din grill eller Bbq mat. Denne kan brukes på alle typer kjøtt og fisk. I alle...
kr 79.35
En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper,...
kr 60.95
En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, chilli,...
kr 65.55
Tacokrydder til taco, tacobaguett, nachos, dipp, salat, supper. En krydder- blanding til alle retter som skal ha "tex-mex" profil. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak, bland gjerne inn 2-3 ss med tomatpurre og vann for...
kr 56.35
Løksalt. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:salt, løk ALLERGENER:ingen
kr 219.00
Hog Waller BBQ Pork and Rib Rub er supersøt med et lite varmespark fra chipotle og cayennepepper. Dette er vår nr. 1 selger BBQ Rub for svinekjøtt. Hog Waller ble opprinnelig laget for svineribbe, men vi fant snart ut...
kr 102.35
En kraftig og smaksrik krydderblanding til kebab kjøtt (nb. uten salt). Laget etter gammel resept. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER:hvit pepper, muskat, sort pepper, allehånde, nellik, kanel,...
kr 56.35
Hvitløksalt  Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, Salt, ALLERGENER: Ingen  BEREGNET NÆRINGSINNHOLD: Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:...
kr 56.35
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, selleri ALLERGENER:Ingen

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn