Grobe Roastbratwhurst OG

Univeral krydder for Roastbratwhurst.

ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,

ALLERGENER:
Ingen

Les mer
kr 79.58
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 67 Produkter
Beskrivelse

Univeral krydder for Roastbratwhurst.

ANBEFALT DOSERING:
5-7g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Krydder extrakt,

ALLERGENER:
Ingen

Les mer
Produktdetaljer
BK100099-100g pose

Dataark

Smakstype
Blandet krydder
Bruksområdet Krydder
Pølsekrydder

Produktanmeldelser


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 45.00
Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse. Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g
kr 49.00
 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre...
kr 189.00
Trollvac Vakuum poser med struktur 30x70 - Ekstra tykk 105my Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 65.00
Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger. ANBEFALT DOSERING: 23-25g pr kg farse, eller etter smak.Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener...
kr 50.00
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern ANBEFALT DOSERING: Etter Ønske...
kr 204.00
BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra...
kr 93.00
Krakowska er en type polsk pølse, vanligvis servert som en pålegg. Navnet stammer fra byen Kraków. Den er laget av kutt av magert svinekjøtt krydret med pepper, allehånde, koriander og hvitløk, pakket i store...
kr 83.00
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper, nellik, allehånde ALLERGENER:Ingen
kr 90.00
En Weisswurst er en tradisjonell bayersk pølse laget av kjøttdeig og bacon med svinekjøtt. Det er vanligvis smaksatt med persille, sitron, mus, løk, ingefær og kardemomme, selv om det er noen variasjoner, Deretter...
kr 53.00
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
kr 65.00
Krydderblanding egnet til roastbiff, stek, helstekt biff o.l. Også god til pizza, sauser og dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sort pepper, paprika, sennep, fenikkel, koriander, chilli,...
kr 53.00
Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:timian, merian, rosmarin...
kr 99.00
Krydderblanding til Vossakorv. ANBEFALT DOSERING: 240g pose passer til 3,5kg kjøtt, eventuelt 12-15g pr kg farse, eller etter smak. INGREDIENSER:Potetstivelse, Allehånde, Muskatt, Stabilisator (natriumtripolyfosfat,...
kr 60.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 76.00
Ćevapi eller ćevapčići er en grillrett av oppmalt kjøtt og finnes hovedsakelig på Balkan. Kjøttet er formet som pølser, men kommer uten tarm. Cevapiene serveres gjerne 5-10 stk på en tallerken, sammen med annet...
kr 49.00
Krydderblanding til kjøtt/pasta og tomatretter. Bland gjerne ut med litt tomatpurre for å gjøre den litt midere. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:salt, sukker, paprika, fenikkel, sort pepper, løk,...
kr 79.00
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...
kr 48.00
Komplett krydderblanding til fiskekaker, Hysekaker og lingede  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 50 gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: stivelse fra potet, salt, dextrose, pepper,...

Meny

Innstillinger