Trykk for flere produkter.
No products were found.

25 stk Fibertarm D:50mm

Knytt i ene enden. Diameter: 50mm. Lengde: 500mm Slipper inn røyk. Farge Hvit

Les merShow less
kr 299.00
På lager 251 Produkter
Referanse:
25fiber50
Beskrivelse

Knytt i ene enden. Diameter: 50mm. Lengde: 500mm Slipper inn røyk.

Les merShow less
Produktdetaljer
25fiber50

Dataark

Tarmtyper
Fibertarm
Produktanmeldelser(54)
Overall rating
4.9
54 Produktanmeldelser
Rangering
(4.9)
Veldig fine når pølsa skal røykes etterpå..
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 66.70
(8)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 62.10
(6)


Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende

kr 59.00
(1)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 42.61 kr 65.55
(1)

En ferdig krydderblanding til den klassiske indisk-britiske matretten chicken tikka masala. Doseres etter smak.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
hvitløk, salt, chilli, koriander, peppermynte, sort pepper, muskat, sukker, nellik, cumin, gurkemeie, kanel, løk, kardemomme

ALLERGENER:
Ingen

16 andre produkter i samme kategori:
kr 139.00

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 10 meter.

kr 109.00
(32)

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

kr 599.00
(32)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Lengde: 90meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 599.00
(6)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

 

kr 599.00
(12)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 34-36mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in