Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Grillkrydder Honey citrus BBQ RUB Kun 16 % salt

Honey-Citrus BBQ pakket på ØLBOKS. Følger med plastlokk. Blandet og pakket i Norge. Saltredusert. Inneholder: krydder, eddikpulver, sukker, humle, salt og MALT GLUTEN ingen andre tilsetninger eller e-stoffer 220 gr netto pr boks

Les merShow less
kr 145.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
CI-03
Beskrivelse

Grillkrydder BBQ på ølboks – Bruker tips. 220 gr netto pr boks

Info: Dette er krydderblandinger som inneholder lite salt. Her kjøper du ikke SALT, men ekte krydder uten tilsetningsstoffer.  Krydderblandingene er pakket på en lukket ølboks, - noe som er helt nytt i Norge. Når boksen er åpnet kan man bruke plastlokket som følger med.  Åpnet krydder bør stå mørkt og tørt og er holdbart ca. 6 måneder.

Krydderblandingene er veldig bruksvennlige og kan brukes til det meste.

Tips: 

Som rent krydder: Prøv deg frem, -de passer til det meste av råvarer og retter. Det er ingen lov hva man kan eller ikke kan.

Marinade! Mitt forslag er å ikke bruke olje i marinaden. Grunnen er at ved grilling eller steking så brennes oljen raskt når temperaturen øker og man mister smaken av krydderblandingen, samtidig som det er fare for at det kan smake brent.

Jeg anbefaler marinade med øl eller væske som fordamper under varmebehandling samtidig som smaken på krydderet utvikles. Det som er viktig er å marinere før grilling, gjerne 4 timer til et døgn (kjøtt). Kylling, fisk og grønnsaker maks 4-6 timer. Grill/steik og smør på marinade underveis, gjerne to ganger. Ta av fra varmen, la hvile et minutt før du pensler en siste gang med marinaden og lar hvile 2-5 min. før du serverer.

Når det gjelder marinade så anbefaler jeg å bruke: Øl, alkoholfritt øl, eplejuice, fanta, sitronbrus, cola og tropisk juice.

Forslag- marinering

  1. Honey-Citrus:
    1. Øl: Lyst øl, fruktig øl og hvete øl. Til lett fisk (torsk, sei, lyr, brosme osv.), lyst kjøtt (kylling og svinekjøtt) og grønnsaker. Det vi synes ble best var med Juicy IPA.
    2. Ikke øl: Eple juice, sitronbrus og Tropisk juice.
  2. Hickory-coffee:
    1. Øl: mørkt og kraftig øl. Til kjøtt (lam, okse, viltkjøtt, skogsfugl, and, gås og kalkun
    2. Ikke øl: Cola, eple juice
  3. Allround grill:
    1. Øl: IPA – pils.
    2. Ikke øl: Eplejuice, sitron brus.
    3. Kan brukes på det meste av kjøtt, grønnsaker (perfekt til stekt eller kokt potet), feit fisk (laks, kveite, breiflabb, steinbit, ørret, røye osv.), bakt fisk på grill eller i ovn. Langtids stekt kjøtt.
  4. Jalapenos-Guacamole: Dette er stekt krydder
    1. Øl: anbefaler mellom øl som pils e.l.
    2. Ikke øl: Cola, eplejuice og sitronbrus.
    3. Kan brukes til alt når det gjelder grill/stek. Men du må like sterk smak. Krydre etter behov.
    4. Smaken blir sterkere etter hvert når råvaren ligger i marinade og når råvaren blir varm, men ikke så sterkt at man mister de andre gode smakene. Du blir bare litt Hot
  5. Marinade (alle krydder) :til 500 gr råvare: 1 dl øl (eller annet), 3 ss krydder, 1-2 ss lime/sitron. Pisk godt sammen, Bruk pensel.

 

TIL ANNET BRUK:

  1. Honey – citrus
    1. Majones baserte salater, bakverk, dressinger (majones – rømme), dipp, kryddersmør til stekt eller dampet lys fisk og lyst kjøtt. Pasta med fløte og rømme. Lyse sauser. Smørdampet grønnsaker.
  2. Hickory-Coffee
    1. Til å krydre fisk/kjøtt før røyking, kryddersmør til mørkt kjøtt.
    2. God til kraftige sauser, oksegryte, viltgryte etc og langtids stekt kjøtt.
  3. Allround grill
    1. Dipp av majones eller rømme. Kryddersmør. Varme oste retter, ostesmørbrød, dryss litt over salat like før servering. Potetsalat - både majones og oljebasert. Smørdampede grønnsaker.
  4. Jalapenos-Guacamole
    1. Taco, bacalao, tomat baserte sauser og gryter. Kryddersmør, dipp og smørdampede grønnsaker. Helst ikke til lyse sauser.
    2. Husk dette er et sterkt krydder som utvikler sterkheten hele tiden særlig under varme. Når du spiser så kommer sterkheten etter hvert.
  5. Prøv og feil
    1. Vi har alle forskjellig smak så her er det bare å prøve seg frem med mengde krydder, men det er viktig å ikke start med for mye. Husk at i varm mat kommer smaken etter hvert, og i kald mat utvikles ikke smaken før den varmes i munnhulen.
  6. Kryddersmør:200 gr mykt smør, 200 gr mykt margarin, 2-4 ss krydder og to ss med presset sitron elle lime. Piskes kraftig til kryddersmøret blir hvitt og luftig. Rulles som pølser med matpapir, eller fylles i plastboks. Kan stå i kjøleskap, fryses eller stå i normal romtemperatur. Husk prøv deg frem. Vil du ha mere saltsmak. Ha i 1 ss aromat/gastromat
Les merShow less
Produktdetaljer
CI-03
Reviews
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 599.00
Oren International Pink Butcher Paper holder kjøttjuice inne, men lar den delikate røykfylte smaken trenge gjennom kjøttet Pink Butcher Paper har gradvis funnet veien inn som et nødvendig stykke emballasje i enhver...
kr 95.45
Krydderblanding til tradisjonell norsk sylte. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper, nellik, allehånde ALLERGENER:Ingen
kr 224.25
Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske....
kr 69.00
En kraftig krydderblanding uten salt med en utpreget og aromatisk smak. Til alle typer vilt. Egnet i alle retter hvor man ønsker å understreke smaken av skog, fjell og vidde. Må også være med i sausen når det serveres...
kr 60.95
Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.
16 andre produkter i samme kategori:
kr 52.90
Røkt Medister krydder tradisjonell resept ANBEFALT DOSERING: ca. 20 gr. pr.kg. farse eller etter smak INGREDIENSER:salt, hvit pepper, muskat, ingefær, dextrose, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,...
kr 77.05
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, løk,...
kr 58.65
En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje....
kr 199.00
Denne blanding er et absolutt must! Dette er den mest brukt blanding til biff og brukes av alle profesjonelle kokker! Denne hjelper å forsterke smaken og samtidig hjelper den med litt crunch. Bernadeta bruker den på...
kr 60.95
Opprinnelig Herbes de Provence. En aromatisk krydderurt blandning. Smakstilsetning til salater, sauser, stuinger, kryddersmør og kjøtt. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:timian, merian, rosmarin...
kr 343.85
God krydderblanding for Ølpølse.  ANBEFALT DOSERING:  330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt. INGREDIENSER: Dextrose,...
kr 63.25
Sitronpepper er en smakfull krydderblanding som er satt sammen av forskjellige peppersorter med en tydelig sitron-aroma. Passer utmerket til fisk og skalldyr, til å blande i paneringer, kalde sauser og mange typer...
kr 90.85
Krydderblanding til bl.a. fiskeburger. Tillsett salt og potetmel selv  ANBEFALT DOSERING:  Forslag til dosering ca 15-20gr. pr. kg. farse, eller etter smak. INGREDIENSER: pepper, muskat, salt, paprika,...
kr 71.30
Krydderblanding til tradisjonell sursild lake. Inneholder ikke sukker. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak Om ønskelig kan følgende kryddere vær emed på å sette en ekstra smk på sursilda.  Allehånde 10% av kryddervekt...
kr 60.95
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger. ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille,...
kr 90.85
Kabanos, også kjent som cabanossi eller kabana, er en lang, tynn, tørr pølse laget av svinekjøtt som har sin opprinnelse i Polen. De er røykfylte i smaken, og kan være myke eller veldig tørre i tekstur avhengig av...
kr 100.51
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold ANBEFALT DOSERING: 50g/kg farse INGREDIENSER:Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300) ALLERGENER:Ingen MERK: Krydderblandingen...
kr 79.35
En rustikk og grov pepperblanding, til alle typer kjøtt. Også egnet til fisk, salater, dressinger ol.Denne passer også perfekt til Pepper røkt laks og makrell ANBEFALT DOSERING: Etter Smak INGREDIENSER:sort pepper,...
kr 199.00
Meat Magic Rocks!!! Dette er min versjon av en klassisk Kansas City Bbq rub, med litt Oh Yeah Baby! Den gir en nydelig mahogni farge til din grill eller Bbq mat. Denne kan brukes på alle typer kjøtt og fisk. I alle...
kr 52.90
Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Please sign in first.

Logg inn