Naturtarm Svinetarm 28-30mm L ca 90m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 28/30mm.

Lengde: 90 meter.

Les merShow less
kr 599.00
På lager 15 Produkter
Referanse:
NT601901
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT601901

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Anmeldelser(13)
Total vurdering
4.4
13 Anmeldelser
Rangering
(4.4)
kjempe god kvalitæt
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 110.00
(6)
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes. Svart pepper...
kr 55.20
(11)
For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.
kr 62.10
(16)
Gyro er en gresk matrett av skivet svinenakke som marineres og stekes på et vertikalt spidd. Kjøttet serveres ofte i en rull av pita- eller sandwichbrød sammen med tomat, løk og tzatziki.Gyro er populært som hurtigmat...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.
kr 599.00
(6)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 38-40mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 759.00
(6)
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg