Naturtarm Svinetarm 28-30mm L ca 90m

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 28/30mm.

Lengde: 90 meter.

Les merShow less
kr 599.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
NT601901
Beskrivelse

Svinetarm
Svinetarm brukes til knakkpølser, røkte kjøttpølser, bratwurst, spekepølse
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr.10m
28-30 mm   ca 4,0 kg
30-32 mm   ca 4,5 kg
32-34 mm   ca 5,3 kg
34-36 mm   ca 5,9 kg
36-38 mm   ca 6,6 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT601901

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Svinetarm
Produktanmeldelser(13)
Overall rating
4.4
13 Produktanmeldelser
Rangering
(4.4)
kjempe god kvalitæt
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 56.35
(17)

 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre krydder som timian, salvie og rosmarin. 

kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 99.00
(4)

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

kr 110.00
(26)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00
(32)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Lengde: 90meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 324.00

Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.

TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.

Selges i 5m lengder.

kr 79.00
(7)

Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.

Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann). 

Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser 

Total lengde ca 21m 

fylling ca 7kg

diameter 2,5cm

kr 119.00
(32)

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

Meny

Innstillinger

Please sign in first.

Sign in