Trykk for flere produkter.
No products were found.

Bradley Røykebriketter av Hickory 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Hickory

Hickory og mesquite har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.

Les merShow less
kr 320.00
På lager 4 Produkter
Referanse:
BTMP48-1
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTMP48-1

Dataark

Smaker
Hickory
Spontype
Briketter
Produktanmeldelser(6)
Overall rating
5
6 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Mer godt produkt til røyking av torsk - bacon . Det har jeg gjort flere ganger.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 80.50
(1)

Univeral krydder for Brühwurst.

ANBEFALT DOSERING:
5g/kg farse

INGREDIENSER:
Krydder, Dextrose, Hyrolisert Vegatabilsk protein, Krydder extrakt, rom

ALLERGENER:
Ingen

kr 799.00
(3)

1/1 GN-beholder i forskjellige høyder.
Disse er perfekte å bruke, enkel håndtering og ikke minst lett å rengjøre

Laget av Rustfritt kvalitetsstål noe som gjør dem Stabil og ripefast


Mål
530mm 325mm med høyde fra 20mm til 200mm


Retningslinjer
Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

MERK

NB! Ved en dybde på 20 mm kan det ikke brukes lokk

kr 389.00
(2)

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Chilli og cumin  

Chili Cumin Briketter vil legge til en varm, “smoky” smak med et lite spark til maten din.
Den subtile og søte smaken av våre lønnebriketter er infundert med varmen av chili og spisskummen for en perfekt smakfylt kombinasjon.
Disse brikettene passer godt med biff, svinekjøtt, fjærkre og grønnsaker.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

kr 349.00

Vil du herde kjøtt raskt, presist og enkelt? Denne moderne, halvautomatiske, brukervennlige injektoren med et sett med nåler og en slange vil møte dine behov, spesielt hvis du verdsetter effektivitet. Løsningene som brukes i dette produktet plasserer det blant de beste praktiske hjemmeinjektorene med profesjonelle egenskaper og en slående design. Med denne enheten kan du kurere kjøtt ofte og komfortabelt, enda større porsjoner av det.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 399.00
(19)

10Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 20 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 65.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

kr 399.00
(1)

Røykeklosser av bjørk 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.

Kornstørrelse: 2-3 cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon 

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Western Red Cedar Wood - Planker

Wood Planks XL fra Western Red Cedar i 2 i 1 pakke

ekstra stor overflate for tilberedning av store fileter eller stekt

100% Western Red Cedar

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in